Νίκος Μουτσινάς: «Ο ρόλος μου είναι πολύ κόντρα σε μένα»
Showbiz

Νίκος Μουτσινάς: «Ο ρόλος μου είναι πολύ κόντρα σε μένα»

Ο Νίκος Μουτσινάς φέτος θα παίζει στην νέα σειρά, «Τρίχες». Τι τον έκανε να πει το «ναι»;

«Είναι μία πάρα πολύ ωραία και αστεία σειρά. Μου άρεσε ή ιδέα, ο ρόλος του Τάσου που παίζω, ο οποίος είναι ο σύζυγος της Άννας και είναι πολύ κόντρα σε εμένα, οπότε το βρήκα ενδιαφέρον! Επιπλέον, ήθελα πολύ να συνεργαστώ με τον Αλέξανδρο Ρήγα και τον Δημήτρη Αποστόλου. Ήταν όλα προς το θετικό, δεν είχα κάποιον λόγο να πω «όχι» τόνισε στο MyTV.
-Στον ρόλο του Τάσου που υποδύεσαι έχεις βάλει και στοιχεία του δικού σου χαρακτήρα ή ήταν ήδη προσαρμοσμένος επάνω σου;
«Περίπου δύο χρόνια πριν το σίριαλ είχε αντιμετωπίσει θέμα στο να βγει ή να μη βγει. Δεν ήταν για μένα γραμμένος ο ρόλος, ούτε έχω βάλει στοιχεία της προσωπικότητας μου. Βάζω πράγματα που σκέφτομαι ότι μπορεί να ταιριάζουν με τον ρόλο και αν αρέσουν στον Αλέξανδρο Ρήγα, τότε τα κρατάμε.»
- Δηλαδή, δεν σου είχε γίνει και παλιότερα πρόταση για τον συγκεκριμένο ρόλο;
«Όχι, μόνο τώρα.»
-Σε είχαμε δει ως ηθοποιό το 2001 στη σειρά του Alpha «Νιρβάνα». Ύστερα από τόσα χρόνια που θα επανασυστηθείς στον κόσμο ως ηθοποιός, έχεις άγχος;
« Έχω άγχος γιατί δεν έχω δει ακόμη κάποιο μονταρισμένο επεισόδιο. Η αίσθηση που έχω από τα γυρίσματα είναι πολύ ωραία! Αν με ρωτάς, όμως, θα ήθελα να δω πώς είμαι, όπως και πώς είναι όλη η σειρά.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved