Τι εννοεί Έλληνας ηθοποιός δηλώνοντας «Υπάρχουν πολλοί δαίμονες μέσα μου»;
Showbiz

Τι εννοεί Έλληνας ηθοποιός δηλώνοντας «Υπάρχουν πολλοί δαίμονες μέσα μου»;

Θα μπορούσε κανείς να ερμηνεύσει την παραπάνω δήλωση με διάφορους τρόπους. Τι εννοεί όμως πράγματι ο Έλληνας ηθοποιός καθώς τα λέει;

Ο λόγος για τον Χρήστο Βασιλόπουλο ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει να ζει μόνιμα στο Λος Άντζελες κυνηγώντας μία διεθνή καριέρα στην υποκριτική. Ο ίδιος, μιλώντας στο «Εγώ» αναφέρεται στα δύσκολα παιδικά χρόνια και τις... συνέπειές τους, για την πατρική φιγούρα που του έλειψε αλλά και για τις ανθρώπινες αδυναμίες, καταχρήσεις και πάθη στα οποία έχει ενδώσει.

Τα σκληρά παιδικά σας χρόνια, η έλλειψη πατρικού προτύπου, η επαναστατική εφηβεία είναι γνωστά. Θα διαγράφατε κάτι από το παρελθόν σας;
«Τις κακές αναμνήσεις τις δουλεύω μέσα μου. Με βοηθά στη δουλειά μου.'Εχω μετανιώσει μόνο για περιπτώσεις που πλήγωσα κάποιους αν¬θρώπους, αλλά ποτέ για κάτι που έκανα στον εαυτό μου. Γενικότερα δεν μετανιώνω. Δεν ξέρω αν είναι υπέρμετρος εγωισμός ή υπερηφάνεια».
Ως παιδί δεν είπατε ποτέ «Θα ήθελα να έχω έναν μπαμπά που θα με έβλεπε συχνότερα»;
«Όχι. Μεγάλωσα χωρίς πατέρα στο σπίτι. Η δουλειά του ηθοποιού έχει να κάνει με το παρελθόν του και τις εμπειρίες του. Αν ήταν ο πα¬τέρας μου στο σπίτι, μπορεί να μην είχα έρθει ποτέ στο Λος Άντζε¬λες. Μπορεί να ήμουν ένα ακόμα βολεμένο παιδί. Μεγάλωσα με την αναζήτηση του πατέρα μου, αλλά και του εαυτού μου. Αυτό με έκανε να φύγω, να «ψαχτώ», να δοκιμάσω πολλά πράγματα και να εξελιχθώ ως άνθρωπος και ως ηθοποιός. Είστε σκοτεινός τύπος; Υπάρχουν πολλοί δαίμονες μέσα μου»!
Στην Ελλάδα ζήσατε τις καλές εποχές. Αξίζατε τα χρήματα που σας έδιναν;
«Απόλυτα. Θεωρώ τον εαυτό μου «γκανιάν». Είμαι άλογο κούρσας. Μέχρι τα 31 μου δούλευα ασταμάτητα χωρίς να καθυστερώ ή να δη¬μιουργώ προβλήματα, έχοντας πάντα σεβασμό στο συνεργείο και στους συναδέλφους μου».
Σας είχα για «τσαμπουκά».
«Είμαι. Ο Έλληνας παραγωγός θέλει τους ηθοποιούς μαλθακούς. Αναγκα¬στικά θα πρέπει να τσακωθείς για να διεκδικήσεις τα όσα συμφωνήσατε».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved