Νικηφόρος: «Από μικρό παιδί μου έλεγαν ότι δεν μπορώ να πετύχω»
Showbiz

Νικηφόρος: «Από μικρό παιδί μου έλεγαν ότι δεν μπορώ να πετύχω»

Ο Νικηφόρος εξομολογήθηκε ότι από μικρός γνώρισε την αμφισβήτηση και αυτό τον πείσμωσε και έβαλε στόχο να εκπληρώσει τα όνειρά του.

Τι σημαίνει για σένα το τατουάζ «Watch me» στο χέρι σου;
«Δεν είναι ψωνίστικο. Είναι από μια φράση που λέει: θα υπάρξουν άνθρωποι που θα σου πουν ότι δεν μπορείς να κάνεις πράγματα. Τότε εσύ γύρισε την πλάτη και πες τους: "Παρακολουθήστε με" . Επειδή δεν ήθελα να χτυπήσω ολόκληρη την πρόταση, έγραψα την κατάληξη».

Έτυχε ποτέ να σου πουν ότι δεν μπορείς να πετύχεις;
«Συνέχεια. Από μικρό παιδί. Όταν είσαι μικρός και ονειρεύεσαι, κάποιος τρίτος μπορεί να σε πει ψώνιο . Εγώ είχα όνειρα και ήταν χαρά μου να τα μοιραστώ. Πίστευα στον εαυτό μου. Ακόμη και η οικογένειά μου, παρόλο που τους άρεσε αυτό που έκανα, μου έλεγαν: "Σιγά, ποιος είσαι;" . Το έκαναν για να διαβάσω και να περάσω στη σχολή που τελικά πέρασα, στο Φυσικό. Ίσως κάποια στιγμή τελειώσω τη σχολή».

Με την πορεία σου απαντάς σε αυτά που σου έλεγαν;
«Δεν το κάνω για να απαντήσω, προς θεού. Το κάνω γιατί μου αρέσει, γιατί δεν υπάρχει κάτι άλλο στη ζωή μου. Το θέμα είναι να έχεις πολλά όνειρα, ώστε να καταφέρει να πετύχει κάποιο από αυτά».

Τρικλοποδιές συνάντησες;
«Τρικλοποδιές υπάρχουν και είναι έντονες. Με στενοχωρούν, αλλά είναι λάθος να αναλωθώ σε κόντρες που δεν θα με εξελίξουν γιατί έτσι θα μείνω στάσιμος και θα μείνω στο "Αυτός με έφαγε!". Το θέμα δεν είναι να πέσουν οι άλλοι για να τους περάσει εσύ, αλλά να γίνεις εσύ καλύτερος».

Είσαι ανταγωνιστικός;
«Φυσικά και είμαι. Και πρέπει αν συμβαίνει στη δουλειά μας για να προχωράμε. Πάντα όμως σε όρια».
Πηγή: ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved