Θεοφανία Παπαθωμά: «Ακούω την εσωτερική μου φωνή και επιλέγω»
Showbiz

Θεοφανία Παπαθωμά: «Ακούω την εσωτερική μου φωνή και επιλέγω»

Έχει πει «όχι» σε προτάσεις στο θέατρο ή το σινεμά, η Θεοφανία Παπαθωμά γιατί δεν θέλει να κάνεις εκπτώσεις, παρόλο που οι δουλειές στο χώρο έχουν μειωθεί και συνήθως δεν είναι πλέον καλοπληρωμένες;

«Έχω την κακή συνήθεια να πηγαίνω μόνο σε δουλειές που μου λένε κάτι. Ακούω την εσωτερική μου φωνή και επιλέγω. Τις ελάχιστες φορές που δεν το έκανα και αποφάσισα με κριτήρια άλλων και όχι δικά μου το μετάνιωσα. Υπάρχει η άποψη ότι είναι κρίση και πρέπει να δέχεσαι τα πάντα. Δεν συμφωνώ, αυτά που χάνεις είναι περισσότερα απ' αυτά που κερδίζεις. Το χρήμα δεν είναι το παν. Δεν πεινάμε, για το παραπάνω προσπαθούμε. Πρέπει να σεβόμαστε τον εαυτό μας και τις ανάγκες μας. Είμαστε καλλιτέχνες, δουλεύουμε με την ψυχή μας, όχι με τα χέρια μας, όπου το συναίσθημα δεν έχει σημασία, ή μόνο με το μυαλό μας, όπου το συναίσθημα πρέπει να το αφαιρέσεις, για να έχεις καλύτερο αποτέλεσμα», λέει στο περιοδικό People.

Όσο για το αν το τελευταίο διάστημα έχει νιώσει ασέβεια προς το πρόσωπο της; «Πάντοτε είχα πρόβλημα με την ασέβεια και είναι αυτό που με εξοργίζει περισσότερο από καθετί. Βέβαια, κάποια στιγμή κατάλαβα ότι η ασέβεια πλήττει τον ασεβή και όχι εμένα, είναι δικό του πρόβλημα δηλαδή, και έτσι ησύχασα. Το δικό μου θέμα είναι να μην ασχολούμαι μαζί του. Αυτή είναι η έννοια του «στέλνω στο διάβολο». Τώρα, αν χρειαστεί να το κάνω και πανηγυρικά, ακόμα καλύτερα! Τον τελευταίο καιρό με σέβονται σαν Παναγία. Νιώθω ευλογημένη! Είμαι ευγνώμων!», καταλήγει η ηθοποιός στο περιοδικό People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved