Λασκαράκη: «Αν ήθελα να δω το παιδί μου την ώρα που βαφτίζεται στα περιοδικά, θα το είχα πει δημόσια»
Showbiz

Λασκαράκη: «Αν ήθελα να δω το παιδί μου την ώρα που βαφτίζεται στα περιοδικά, θα το είχα πει δημόσια»

Για το θέμα της βάφτισης και αν τελικά προέκυψε «θέμα» με τους δημοσιογράφους, όπως γράφτηκε, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Βάσω Λασκαράκη.

«Δεν έκανα κανένα ξέσπασμα όπως γράφτηκε. Επειδή ο χώρος δεν ήταν ιδιωτικός, δεν μπορούσα να εμποδίσω τους φωτογράφους. Ζήτησα να τραβήξουν κάποιες φωτογραφίες βάζοντας «μωσαϊκό» στο παιδί και να αποχωρήσουν. Όμως αυτό δεν συνέβη. Επί δύο ώρες ήταν εκεί και τραβούσαν φωτογραφίες. Δεν μπορούσα να χαλαρώσω και να χαρώ τη στιγμή. Δεν ήθελα να γίνει έτσι. Αν ήθελα να δω το παιδί μου την ώρα που βαφτίζεται στα περιοδικά, θα το είχα πει δημόσια. Τα βάζω ίσως και με τον εαυτό μου, λέγοντας πως έπρεπε να το κάνω αλλιώς. Όπως, όμως, ξέρεις, είναι δύσκολες εποχές. Ήθελα οι φωτογράφοι να με σεβαστούν παραπάνω», λέει στο Tv Έθνος.

Όσο για το αν είναι στα άμεσα σχέδια της ένα ακόμη παιδί; «Όχι, όπως δεν σχεδιάσαμε και το πρώτο! Είμαστε καλά, να ξεπεταχτεί λίγο η μικρή και θα δούμε. Είναι μια περίοδος όπου και οι δύο δουλεύουμε πολύ. Όταν είμαστε πιο χαλαροί, θα έρθει και το δεύτερο με το καλό!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved