Ηλίας Βρεττός: «Σίγουρα το θέμα “γάμος” υπάρχει και το έχουμε σκεφτεί»
Showbiz

Ηλίας Βρεττός: «Σίγουρα το θέμα “γάμος” υπάρχει και το έχουμε σκεφτεί»

Ο Ηλίας Βρεττός έχει ζηλέψει και δεν διστάζει να παραδεχτεί πως στο παρελθόν ξεπέρασε και τα όρια.

«Όταν ήμουν μικρός. Έχω παρακολουθήσει, έχω παρακαλέσει, έχω πέσει στα γόνατα και δεν ντρέπομαι! Όποιος το έχει πάθει αυτό είναι υγιής!».


Η σχέση του με την Ευαγγελία Αραβανή μετράει μόλις δύο χρόνια και η ερώτηση για το πότε θα παντρευτούν τους γίνεται από τις πρώτες μέρες της γνωριμίας τους. Πόσο τους επηρεάζει αυτό; «Πολλές φορές χαλάει το γλυκό όταν εκτίθεται στα φώτα. Είναι περίεργο να σε ρωτάνε αν παντρεύεσαι. Δεν μπορώ να βάλω την προσωπική μου ζωή στους ρυθμούς που μου επιβάλλουν τα Μέσα. Εγώ δεν θέλω να απαντήσω εκείνη την ώρα, γιατί αν πω "ναι", θα πρέπει να το κάνω και άμεσα. Κι αν δεν το κάνω, πάλι θα λένε... Το τι συμβαίνει μέσα στο κεφάλι μας είναι κάτι δικό μας. Όταν το αποφασίσουμε, θα το πούμε. Σίγουρα το θέμα "γάμος" υπάρχει και το έχουμε σκεφτεί», λέει στο Secret.


Όσο για το ποια θα ήταν η... ιδανική στιγμή να ντυθεί γαμπρός στο πλευρό της συντρόφου του, δηλώνει: «Θα ήθελα να παντρευτώ όντας πολύ ερωτευμένος και να μην έχουν περάσει πολλά χρόνια, γιατί η καψούρα με τον καιρό ελαττώνεται. Θέλω λοιπόν να είμαι μέσα στην καψούρα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved