Η Χριστίνα Παππά απαντά σε… αδιάκριτες ερωτήσεις για την προσωπική της ζωή
Showbiz

Η Χριστίνα Παππά απαντά σε… αδιάκριτες ερωτήσεις για την προσωπική της ζωή

Η Χριστίνα Παππά μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της για την προσωπική της ζωή και απάντησε σε... αδιάκριτες ερωτήσεις!


Για τη φωτογραφία η οποία απεικονίζει τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη να την χαϊδεύει σε ταβέρνα στην Πάρο: «Δεν καταλαβαίνω πού είναι το περίεργο, είναι φίλος μου πολλά χρόνια, δεν είναι η πρώτη φορά που βγαίνουμε έξω μαζί».


Όταν ρωτήθηκε γιατί δεν πήγε στον γάμο του πρώην συντρόφου της, Νίκου Αναδιώτη: «Μπορεί να έχουμε φιλικές σχέσεις, όμως ο Νίκος είναι πρώην μου. Θα ερχόταν σε δύσκολη θέση και η κοπέλα του! Τι πράγματα είναι αυτά; Α, όχι, εγώ δεν τα κάνω αυτά. Έχω ηθικές αρχές οι οποίες είναι πολύ ισχυρές και αταλάντευτες».
Εξηγεί γιατί δεν έκανε παιδί με τον Κλαούντια Κολντεμπέλα: «Εγώ ήθελα παιδί αλλά ο Κλαούντια δεν μπορούσε να κάνει. Τρεις-τέσσερις φορές το προσπαθήσαμε, έκανα εξωσωματικές και πέρασα πολύ μεγάλο "λούκι", αλλά δεν τα καταφέραμε».


«Δεν είναι ότι μου αρέσουν οι νεότεροι, απλώς άντρας άνω των 40 και να είναι ελεύθερος έχει πρόβλημα. Άνθρωπος μεγάλος και χωρισμένος πάλι έχει πρόβλημα! Οπότε αυτοί που με περιτριγυρίζουν είναι 4-5 χρόνια νεότεροι μου, τι να κάνω; Να πω όχι; Άλλωστε, ο έρωτας δεν έχει ηλικία».


«Για να είμαι ειλικρινής αν ήμουν μόνη μου, θα έκρυβα μερικά χρόνια! Αλλά έχω ένα παιδί που είναι γεννημένο το 1985, οπότε δεν το κάνω. Από την άλλη, λένε ότι είμαι 50 και 55! Έτσι, καλύτερα να λέω εγώ την ηλικία μου, για να μη με μεγαλώνουν».


«Είμαι συμβιβασμένη με την εικόνα μου. Ξέρεις, μετά τα 40, βλέπεις την κυτταρίτιδα, τη χαλάρωση, βλέπεις αλλαγές, δεν μπορείς να είσαι όπως στα 25 σου. Αλλά σ' όποιον αρέσουμε»!
Πηγή: Symbol

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved