Γνωστός ηθοποιός δηλώνει: «Σκέφτομαι συνέχεια το θάνατο. Η αυτοεκτίμησή μου είναι στο μηδέν»
Showbiz

Γνωστός ηθοποιός δηλώνει: «Σκέφτομαι συνέχεια το θάνατο. Η αυτοεκτίμησή μου είναι στο μηδέν»

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι πασίγνωστος ηθοποιός.

Πρόκειται για τον Στίβεν Φράϊ, ο οποίος πάσχει από κατάθλιψη, ενώ στο παρελθόν έχει προσπαθήσει να αυτοκτονήσει αρκετές φορές.
Από τα 37 του έχει διαγνωσθεί με διπολική διαταραχή και όλα αυτά τα χρόνια ζει ένα μαρτύριο. Στο Αυστραλιανό Yahoo είχε πει μιλώντας για τον εαυτό του σε δεύτερο πρόσωπο: «Σκέφτεσαι συνέχεια το θάνατο, ακόμα και όταν δεν έχεις τάσεις αυτοκτονίας. Έχεις συνέχεια επίγνωση του θανάτου γενικότερα, αλλά και του θανάτου σου συγκεκριμένα, καθώς και του πόσο ευπρόσδεκτος θα είναι».
«Όταν νιώθεις πως δεν μπορείς πλέον να συνεχίσεις, δεν είναι απλά μια σκέψη ή μια φράση, αλλά κάτι απολύτως αληθινό. Ποτέ δεν σε αφήνει. Καραδοκεί πάντα εκεί και σου τριβελίζει το μυαλό». Η αυτοεκτίμησή του «βρίσκεται στο απόλυτο μηδέν. Είμαι ένας μαλθακός και μ@λ@κ@ς».
Πρόσφατα, κυκλοφόρησε και η τρίτη αυτοβιογραφία του στην οποία αναφέρεται στη μάχη του με την κοκαϊνη: «Ποτέ δεν μίσησα κανέναν και τίποτα, όσο τα πάρτι. Έτσι ανακάλυψα τον μοναδικό τρόπο ώστε να επιβιώνω απ΄αυτά. Κλειδωνόμουν στις ανδρικές τουαλέτες, σνίφαρα κόκα, και έπειτα έβγαινα, και μιλούσα, χαμογελούσα και γελούσα συνεχώς».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved