Γιώργος Μαζωνάκης: «Κάποιες φορές ναι, με πειράζουν τα γαρύφαλλα»
Showbiz

Γιώργος Μαζωνάκης: «Κάποιες φορές ναι, με πειράζουν τα γαρύφαλλα»

Ο Γιώργος Μαζωνάκης σε συνέντευξή του εξομολογήθηκε γιατί τον ενοχλεί να του πετάνε γαρύφαλλα στα νυχτερινά κέντρα που εμφανίζεται.

Επίσης, δεν ενοχλείστε από τα γαρύφαλλα που σας πετούν όλα αυτά τα χρόνια στα κέντρα που εμφανίζεστε. Υπάρχει περίπτωση μια μέρα να αλλάξετε γνώμη και να τα απαγορεύσετε;

«Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Εγώ μπορεί να σου πω ότι κάποιες φορές ναι, με πειράζουν τα γαρύφαλλα, όμως, μέσα απ' αυτό δεν έχω τόσα χρόνια δημιουργήσει αυτό που έχω δημιουργήσει; Τα πράγματα, ούτως ή άλλως, έχουν αλλάξει από μόνα τους, είτε το θέλω εγώ είτε το θες εσύ. Αν υπήρχαν πριν γαρύφαλλα ή αν υπήρχαν πριν γαρδένιες ή οτιδήποτε, τώρα αυτό το ποσοστό έχει γίνει τόσο μικρό, που σχεδόν είναι ανύπαρκτο. Κι επίσης, το θέμα είναι τα γαρύφαλλα ή η ποιότητα της διασκέδασης που προσφέρουμε; Εμένα αυτό με ενδιαφέρει, εκεί ρίχνω το βάρος μου. Δηλαδή, αν γράμμα που παρουσίαζε και απλώς αφαιρεί τα λουλούδια, τι αλλάζει; Δεν είναι υποκριτικό όλο αυτό;»

Αν σας έδινε κάποιος τη δυνατότητα να γυρίσετε σε κάποια στιγμή από τα παλιά, ποια θα ήταν;
«Δεν θα ήθελα να γυρίσω στα παλιά ποτέ. Είμαι από τους ανθρώπους που πιστεύουν πως ό,τι συνέβη, καλώς συνέβη! Τίποτα άλλο δεν υπάρχει, εκτός από αυτήν τη στιγμή που μιλάμε. Καταρχήν, και να ήθελες να το ζήσεις, δεν μπορείς να το ξαναζήσεις έτσι όπως την πρώτη φορά».

Πηγή: Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved