Χάρης Ρώμας: «Έχασα την μπάλα για λίγο»
Showbiz

Χάρης Ρώμας: «Έχασα την μπάλα για λίγο»

Είναι σκληρός ο χώρος που κινείται και δουλεύει ο Χάρης Ρώμας. Άκουσε ποτέ ευχαριστώ;

«Δεν κάνω τίποτα περιμένοντας το «ευχαριστώ». Πολλές φορές βέβαια είναι σωτήριο, γιατί σε λυτρώνει και σε ανακουφίζει. Έχω γνωρίσει αχάριστους συναδέλφους, όπως και άλλους που αναγνώρισαν τη συμβολή μου στη ζωή τους και την καριέρα τους και μάλιστα δημόσια. Μία από τις μεγαλύτερες συγκινήσεις που εισέπραξα ήταν όταν είδα την Ελένη Ράντου να λέει ότι είμαι ένας από τους πιο ευγενείς και γενναιόδωρους συναδέλφους που γνώρισε στη ζωή της. Κόντρα στους ρόλους που με καθιέρωσαν, οι οποίοι συνήθως ήταν ο τύπος του μισάνθρωπου και του στριμμένου, είμαι από τους λίγους που έχουν κάνει φίλους μέσα στο χώρο. Οι καλύτεροι μου φίλοι είναι ο Στέλιος Μάινας, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, η Άννα Κουρή, η Τζόυς Ευείδη. Δηλαδή οι άνθρωποι που ξεκινήσαμε μαζί και κάναμε καριέρα» τόνισε στο ΕΓΩ.
- Έχετε υπάρξει επηρμένος;
«Έχω υποπέσει σε αυτό το παράπτωμα. Όμως το κατάλαβα έγκαιρα. Τα λάθη που έκανα τα πλήρωσα. Έχασα την μπάλα για λίγο.»
-Υπήρχαν άνθρωποι -ή και σχέσεις σας- οι οποίοι βρίσκονταν κοντά σας αποσκοπώντας να επωφεληθούν από εσάς, όπως, για παράδειγμα, να τους βάλετε στο θέατρο;
«Αυτό το απέφυγα. Ποτέ δεν θα άφηνα να συμβεί κάτι τέτοιο γιατί θα με προσέβαλε ως άντρα - και εγώ ως άντρας υπήρξα πολύ πετυχημένος γκόμενος.»
- Αλλάζει τον άνθρωπο ο έρωτας;
«Εγώ άλλαξα. Τα τέσσερα τελευταία χρόνια που έχω μία μεγάλη σχέση, αισθάνθηκα ότι πρέπει να μείνω εκεί. Και επειδή βρέθηκε το έτερον ήμισυ, αλλά και γιατί ήμουν προ-ετοιμασμένος ως άνθρωπος για να αποδεχτώ μια τέτοια δέσμευση. Έχω κάνει μεγάλες σχέσεις. Επειδή ήταν μεγάλοι έρωτες, είχαν επίπονο τέλος.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved