Πηνελόπη Πλάκα: «Υπάρχουν ξένοιαστα χρόνια που δεν πρόλαβα να ζήσω»
Showbiz

Πηνελόπη Πλάκα: «Υπάρχουν ξένοιαστα χρόνια που δεν πρόλαβα να ζήσω»

Η Πηνελόπη Πλάκα σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε τι κάνει στον ελεύθερό της χρόνο ενώ αποκάλυψε αν έχει σεξουαλική παρενόχληση.

Πώς περνάς τον ελεύθερο χρόνο σου;

«Μου αρέσουν πολύ τα ταξίδια, μου αρέσει να φωτογραφίζω, μου αρέσει η θάλασσα, ο ήλιος, να μαγειρεύω... Δεν βγαίνω έξω, αν και είμαι μικρή και θα μπορούσα να βγω σε ένα μπαρ να πιω ένα ποτό... Αλλά δεν το συνηθίζω».

Δεν βγαίνεις γιατί αισθάνεσαι ότι σε παρακολουθούν ή δεν βγαίνει επειδή δεν σου αρέσει;
«Βαρέθηκα να βγαίνω, θα μου πεις πότε πρόλαβες ; Έτσι είμαι στη ζωή μου, πολύ γρήγορη. Έναν χρόνο έβγαινα, έβγαινα... Όταν πέρασα στο πανεπιστήμιο στη Θεσσαλονίκη το έκανα και το βαρέθηκα! Αυτό ήταν. Μπορεί να μου ξανάρθει».

Έχεις δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση;

«Όχι, και ξέρω ότι είμαι τυχερή γι' αυτό».

Θεωρείς ότι έχεις μεγαλώσει απότομα;

«Θεωρώ ότι υπάρχουν ξένοιαστα χρόνια που δεν πρόλαβα να ζήσω. Σε αυτό μειονεκτώ, θα μεγαλώσω και δεν θα έχω να λέω ιστορίες στα παιδιά μου... Γιατί με το που ήρθα στην Αθήνα μέσα σε έναν χρόνο άρχισα να δουλεύω. Και όταν δουλεύεις υπάρχουν και υποχρεώσεις... Τα έζησα πολύ γρήγορα και δεν πρόλαβα να είμαι ανέμελη. Η πρώτη μου σχέση ήταν στα 17, στη Β' Λυκείου. Όταν το έμαθε η μαμά μου έγινε Τούρκος! "Το παιδί μου καταστρέφεται αυτήν τη στιγμή!", έλεγε..».

Πηγή: You

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved