Μάριος Ιορδάνου: «Η Σοφία δεν φόρεσε νυφικό στο γάμο μας και μου άρεσε πολύ αυτό»
Showbiz

Μάριος Ιορδάνου: «Η Σοφία δεν φόρεσε νυφικό στο γάμο μας και μου άρεσε πολύ αυτό»

Ο Μάριος Ιορδάνου όπως αποκλειστικά είχε γράψει το gossip-tv.gr είχε παντρευτεί μυστικά την σύντροφό του, Σοφία Καζαντζιάν.

Το ζευγάρι μίλησε σε συνέντευξή του για το γάμο του.

«Συνέβησαν όλα πολύ γρήγορα και η πρόταση γάμου έγινε μέσα σε μια συζήτηση. Είχαμε κανονίσει να πάμε ένα road trip με το αυτοκίνητο σε Βενετία, Βουδαπέστη, Βερόνα και αποφασίσαμε να παντρευτούμε μια μέρα πριν από το ταξίδι, σε στενό κύκλο. Προσωπικά, νιώθω πως το ουσιαστικό πάντρεμα έγινε όταν γνώρισα τον Μάριο. Επίσης, δεν έβαλα ούτε νυφικό, προτίμησα να πάω λίγο πιο ροκ και επέλεξα μια λευκή παντελόνα και ένα ασπρόμαυρο μπούστο», είπε η σύζυγος του ηθοποιού στο περιοδικό «People». Με εκείνον να συμπληρώνει:

«Η ουσία δεν είναι οι όρκοι αγάπης που δίνεις στην εκκλησία ή το δημαρχείο, αλλά η αγάπη και η αφοσίωση που κου- βαλάς μέσα σου. Ο γάμος έγινε για θεσμικούς λόγους, ενώ το γεγονός πως η Σοφία δεν φόρεσε νυφικό μού άρεσε πάρα πολύ. Εξάλλου, πότε δεν μου άρεσαν οι νύφες ντυμένες τούρτες και μόλις την είδα τόσο λιτή, γούσταρα περισσότερο. Για άλλη μία φορά, μου επιβεβαίωσε ότι είχα κάνει τη σωστή επιλογή».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved