Μαρία Ιωάννου: «Αισθάνομαι πιο ολοκληρωμένη ως άνθρωπος με τον ερχομό των παιδιών μου»
Showbiz

Μαρία Ιωάννου: «Αισθάνομαι πιο ολοκληρωμένη ως άνθρωπος με τον ερχομό των παιδιών μου»

Η Μαρία Ιωάννου σε συνέντευξή της μίλησε για τα παιδιά και τον σύζυγό της.

Συνήθως, όταν τα παιδιά κάνουν ζαβολιές, ο ένας από τους δυο γονείς παίρνει το ρόλο του «κακού» και ο άλλος συγχωρεί τα πάντα. Εσένα, ποιος από τους δυο ρόλους σε χαρακτηρίζει;

Στο δικό μας σπίτι κανένας δεν θυμώνει. Εξηγούμε γιατί κάτι είναι «όχι», αλλά σε καμιά περίπτωση δεν στερούμε την αγάπη και την τρυφερότητα μας από τα παιδία ό,τι κι αν έχουν κάνει.

Σε ποιον από τους δυο έχουν περισσότερη αδυναμία;
«Έχουν αδυναμία και στους δύο γονείς με διαφορετικό τρόπο. Άλλος ο ρόλος του μπαμπά άλλος της μαμάς. Όπως κι εμείς αντίστοιχα έχουμε αδυναμία εξίσου και στα δύο».

Εμφανισιακά σε ποιον μοιάζουν;
«Είναι συνδυασμός και των δύο μας, αλλά το σημαντικό είναι ότι το κάθε ένα έχει την προσωπικότητά του. Από την άλλη, έχει πολλή πλάκα να βλέπεις ένα μικροσκοπικό δαχτυλάκι και να λες "Α! να μια μικρογραφία του δαχτύλου μου!"»

Είσαι καλύτερη ως μητέρα ή ως σύζυγος; Αν σου έλεγα να τα βάλεις σε μια ζυγαριά, ποιο από τα δυο θα «βάραινε» περισσότερο;
«Αυτή την περίοδο, επειδή τα παιδιά έχουν μεγαλύτερες ανάγκες και με χρειάζονται πιο πολύ, το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειάς μου, της σκέψης και της πράξης μου, πάει σ' αυτά. Προσπαθώ, όμως, να κρατάω τις ισορροπίες και να μην αφήνω ούτε τον άντρα μου παραπονεμένο».

Ο ερχομός των παιδιών σου τι άλλαξε στη ζωή σου;
«Αισθάνομαι πιο ολοκληρωμένη ως άνθρωπος. Η ζωή και το σπίτι μου έχουν γεμίσει χαρά. Πέρα από την καθημερινότητα που τρέχει και τα προβλήματα που επιζητούν συνεχώς λύσεις, ισχύει αυτό που λένε ότι ένα μωρό μπορεί να ολοκληρώσει την ευτυχία σου. Πόσο μάλλον όταν είναι δίδυμα».

Πηγή: Down Town, Κύπρου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved