Αλεξία Αλεξιάδου: Το ταξίδι με την κόρη της στην Αμερική που δεν θα γίνει ποτέ
Showbiz

Αλεξία Αλεξιάδου: Το ταξίδι με την κόρη της στην Αμερική που δεν θα γίνει ποτέ

Σαν κεραυνός έχει πέσει η είδηση του ξαφνικού θανάτου της κόρης της Βέφας Αλεξιάδου, Αλεξίας σήμερα τα ξημερώματα.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει την τραγική είδηση που δυστυχώς είναι αληθινή. Και πώς να το πιστέψουν αφού η γεμάτη ζωή Αλεξία και η οικογένειά της πίστευαν πάντα πως το πρόβλημα της υγείας της ήταν σοβαρό μεν αλλά ελεγχόμενο. Και κανείς δεν γνωρίζει ακόμα αν αυτό προκάλεσε τον αιφνίδιο θάνατό της που βύθισε στην θλίψη και την απόγνωση τους οικείους της. Το ταξίδι που προγραμμάτιζε με τόση λαχτάρα για την Αμερική μαζί με την κόρη της, Βέφα, στις 17 Νοεμβρίου δεν θα γίνει ποτέ. Δουλειά και διασκέδαση θα συνδύαζαν μητέρα και κόρη μένοντας για 4 μέρες μέρες Νέα Υόρκη και στην συνέχεια ταξιδεύοντας στο Κονέκτικατ και την Βοστώνη για το Αμερικανικό Thanksgiving μαζεύοντας υλικό για το περιοδικό μαγειρικής της, και μελλοντικές εκδόσεις μαγειρικών βιβλίων της. Μάλιστα προγραμμάτιζε και συναντήσεις δουλειάς με συναδέλφους της , όπως η Μαρία Λόη που σήμερα συγκλονισμένη από την είδηση έγραψε στο προφίλ της μητέρας της Βέφας Αλεξιάδου.
«Μαρία μου καλησπέρα. Θα ήθελα να σε ενημερώσω πως έρχομαι στη Νέα Υόρκη στις 17 Νοεμβρίου. Θα χαιρόμουν πολύ να τα πούμε από κοντά. Να παρουσιάσουμε κάτι για το περιοδικό. Κι αν θέλεις να κάνουμε και μια μαγειρική παρουσίαση αν σε ενδιαφέρει. Πάντα στην διάθεσή σου. Φιλιά πολλά. Αλεξία.
......
Πολύ ωραία φυσικά θα χαρώ πολύ... Μόνη σου ή με την κυρία Βέφα;..........
.......
καλημέρα Μαρία μου θα σου γράψω τις λεπτομέρειες σε μειλ. Καλό Σαββατοκύριακο.
...............
Μαρία μου καλησπέρα! Τελικά σε αυτό το ταξίδι θα είμαστε εγώ και η μικρή Βέφα (η κόρη μου) για 4 ημέρες 17-18-19 και 20 Νεα Υόρκη, μετά πάμε Κονέκτικατ και Βοστώνη για το Thanksgiving. Θα χαρώ να σε δούμε και να φωτογραφίσω και το εστιατόριο σου! Θα ήταν μεγάλη μου χαρά για το Realfood. Περιμένω νέα σου!
.........
Σε περιμένω
Αυτή ήταν η τελευταία επικοινωνία που είχα με την Αλεξία ....
Κυρία Βέφα το μόνο που μπορώ να πω .......να βρείτε το κουράγιο να έλθετε να πραγματοποιήσουμε την επιθυμία της Αλεξίας.
Πιστεύω ότι θα μας βλέπει και θα χαμογελάει γλυκά»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved