Πουνέντης: «Μπορεί έπειτα από 6 μήνες να δούμε τη Μαρία και την Κατερίνα να βγάζουν φωτογραφία»
Showbiz

Πουνέντης: «Μπορεί έπειτα από 6 μήνες να δούμε τη Μαρία και την Κατερίνα να βγάζουν φωτογραφία»

Για την φωτογραφία που έβγαλε με την Κατερίνα Καινούργιου ενώ γνωρίζει τις σχέσεις που έχει με την πρώην συνεργάτιδα της, Μαρία Ηλιάκη

αλλά και αν ισχύουν οι φήμες που τον θέλουν μετά από αυτό να τσακώθηκε μαζί της, μίλησε ο Μάκης Πουνέντης.
Έβγαλες φωτογραφία με την Κατερίνα Καινούργιου τη στιγμή που όλοι ξέρουν ότι οι σχέσεις της με τη Μαρία Ηλιακή είναι τεταμένες.
«Εγώ έχω τσακωθεί με περισσότερους από ό,τι η Μαρία. Αλλά ποτέ δεν της έχω πει «μη σε δω με αυτούς. Ούτε εκείνη μου είπε ποτέ τίποτα»


Τσακωθήκατε τελικά έπειτα από αυτό; «Οι γυναίκες έχετε έναν ιδιαίτερο, πιο σύνθετο τρόπο σκέψης. Εκτός και αν το δικό μου ΙQ είναι πιο χαμηλό. Παίζει και αυτό»
Δεν νομίζω ότι είναι περίεργη απορία δεδομένου ότι οι δύο κυρίες δεν λένε ούτε καλημέρα και εσύ το βράδυ βγάζεις φωτογραφία με τη μία, ενώ με την άλλη συνεργάζεσαι καθημερινά.

«Είμαι στο μαγαζί του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, του συντρόφου της Κατερίνας. Στα εγκαίνια. Είμαι στο κεντρικό τραπέζι, τρώμε και πίνουμε μαζί, βγάλαμε και μία φωτογραφία. Ποιο είναι το μεμπτό; Δεν θεωρώ ότι πάνω στο κέφι και στη χαρά είναι κακό να βγάλεις μια φωτογραφία. Η Κατερίνα δεν είναι η καλύτερη μου φίλη. Τυχαίνει ωστόσο να βρισκόμαστε πολύ συχνά το τελευταίο διάστημα. Δεν θα με μπλοκάρει το γεγονός ότι η Κατερίνα είναι απέναντι μας ή ότι δεν μιλάει με τη Μαρία, άρα δεν θα βγάλω φωτογραφία. Το σκέφτομαι πιο απλά. Περνώ καλά εκείνη τη στιγμή, βγάζω μια φωτογραφία. Νομίζω ότι είναι λίγο υπερβολικά όλα αυτά. Μπορεί έπειτα από 6 μήνες να δούμε τη Μαρία και την Κατερίνα να βγάζουν φωτογραφία αγκαλιά. Σε αυτόν το χώρο συμβαίνουν πολλά», λέει στο περιοδικό Εγώ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved