Αποστόλου: «Υπάρχει μεγάλο απόθεμα και για τρίτο παιδί αλλά δεν θέλω να χαντακώσω την Μάγδα»
Showbiz

Αποστόλου: «Υπάρχει μεγάλο απόθεμα και για τρίτο παιδί αλλά δεν θέλω να χαντακώσω την Μάγδα»

Για την σύζυγο του, Μάγδα Πένσου, την σχέση τους, τον έρωτα τους αλλά και αν έχουν σκεφτεί να κάνουν και τρίτο παιδί, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Δημήτρης Αποστόλου.


Τι σημαίνει για εσάς η σύζυγος σας, η Μάγδα Πένσου;
«Σε λίγο κλείνουμε δέκα χρόνια μαζί και δεν καταλάβαμε τίποτα! Ό,τι κάναμε ήταν αυτονόητο. Κάναμε τα ταξίδια μας για να βρεθούμε, καταλαβαίναμε στη διαδρομή τι άνθρωποι είμαστε. Μόλις ξεκίνησε η κουβέντα για το ποιο θα είναι το επόμενο βήμα, δεν έγινε με το άγχος πώς θα είναι με το παιδί κλπ. Το παιδί δεν έπαιζε για εμάς το ρόλο της «κολλητικής ουσίας». Εγώ ήθελα ένα παιδί που, θα είχε στοιχεία της Μάγδας, γιατί ήταν πολύ όλο αυτό που ένιωθα κι έπρεπε κάπου να εκτονωθεί. Γι' αυτό ήρθε ο Απόλλωνας. Έπειτα από λίγο, ήρθε ο Πάρις, όχι γιατί είχαμε την ανάγκη δεύτερου παιδιού. Θέλαμε όμως, όταν «φύγουμε», ο Απόλλωνας να μην ειναι μόνος του, αλλά και να ισορροπήσουν τα πράγματα. Να μην είναι όλα τόσο έντονα για εκείνον και γίνει κακομαθημένος»


Σκέφτεστε και για τρίτο παιδί; «Υπάρχει μεγάλο απόθεμα και για τρίτο, αλλά εγώ δεν θέλω να χαντακώσω, τη Μάγδα. Είναι ηθοποιός και σπουδαία τραγουδίστρια. Πρέπει να κάνει πράγματα για τον εαυτό της. Τα χαρίσματα μας τα δίνει ο Θεός για να τα δώσουμε και εμείς στους άλλους. Το λέει η λέξη από μόνη της: «χάρισμα»... Στο δίνω για να το μεταφέρεις κάπου. Αυτά τα δέκα χρόνια λοιπόν πέρασαν μανικά, είχαν πολύ λίγες κακές στιγμές. Με τη Μάγδα, όποτε έχουμε τσακωθεί επί της ουσίας, έχει γίνει για άλλους. Όχι για εμάς τους δύο. Θυμάμαι μία μία κάθε μέρα που έχουμε ζήσει μαζί, ενώ από τις προηγούμενες σχέσεις μου δεν θυμάμαι τίποτα. Μπορεί έχω ξεχάσει μέχρι και τα πρόσωπα Κρατάς σε ένα φάκελο αυτά που πέρασες, αλλά αν είναι τόσο έντονη η ζωή που έχεις τώρα, αυτός ο φάκελος είναι άχρηστος και δεν θυμάσαι καν πού τον έχεις βάλει», εξομολογείται στο περιοδικό Εγώ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved