Ελεωνόρα Μελέτη: «Βεβαίως και έχω απιστήσει»
Showbiz

Ελεωνόρα Μελέτη: «Βεβαίως και έχω απιστήσει»

Κεφάλαιο sex. Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε σε εβδομαδιαίο περιοδικό η Ελεωνόρα Μελέτη δήλωσε πως: «Απωθημένο μου είναι να κάνω one night stand». Τελικά, είναι κάτι που δεν της προέκυψε;

«Δεν ξεκινάω με την προοπτική να κάνω οne night stand ή σοβαρή σχέση. Πάντα υπήρχε δεύτερη και τρίτη φορά. Προφανώς, κάτι κάνω καλά και δεν μένει μόνο στην πρώτη!» λέει γελώντας στο People. Η πρώτη φορά της Ελεονώρας, πάντως, ήταν σε ηλικία 17 ετών, στην τελευταία τάξη του Λυκείου. «Με εκείνο το αγόρι ήμασταν καιρό μαζί και ήταν έξι χρόνια μεγαλύτερος. Με τις εμπειρίες που έχω σήμερα και με αυτά που είδαν τα μάτια μου μετά, μπορώ να σου πω ότι σαν εμπειρία ήταν "πιο αδιάφορη πεθαίνεις"» τόνισε στο People.
Δεν έχει κάνει ποτέ ναρκωτικά, ούτε one night stand. Παρότι όλο αυτό δείχνει μια συντηρητική εικόνα, η Ελεονώρα είναι πολύ ανοιχτόμυαλη. «Έχει να κάνει καθαρά με τις προσωπικές επιλογές μου. Μάλιστα, το θέμα με το one night stand το είχα συζητήσει και με την ψυχολόγο μου, μήπως φταίει κάτι σε μένα. Ξέρεις, όμως, κάτι; Δεν μου αρέσει να χάνω τον έλεγχο. Είμαι control freak. Ακόμα και μεθυσμένη, ξέρω πάρα πολύ καλά μέχρι πού μπορώ να φτάσω. Δεν είμαι από τις γυναίκες που θα πάω με τις φίλες μου σε ένα μπαρ, θα γκομενίσω και θα φύγω με γκόμενο. Στη ζωή μου έχω βγει, έχω μεθύσει, έχω φλερτάρει, έχω χορτάσει. Δεν έχω απωθημένα».
Ωστόσο παραδέχεται ότι στο παρελθόν έχει υπάρξει άπιστη σε σχέση της. «Βεβαίως και έχω απιστήσει. Και την επόμενη μέρα πήγα και του το είπα. Όταν το παραδέχεσαι, οι πιθανότητες για να σωθεί η σχέση είναι περισσότερες από το να το μάθει από κάποιον τρίτο. Αν ο άλλος ερχόταν να μου το πει, θα το συζητούσα, επειδή μπορεί να είχα κάποιο μερίδιο ευθύνης. Προσωπικά, δεν θα ακύρωνα μια σχέση, η οποία, αν τη ζύγιζες, θα είχε πολλά καλά, μόνο επειδή ο άλλος θα μου εκμυστηρευόταν την απιστία του. Αν, όμως, δεν μου το πει και το μάθω, έχει τελειώσει».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved