Κώστας Κόκλας: «Είχε φανεί ότι η σχέση είχε κάνει τον κύκλο της»
Showbiz

Κώστας Κόκλας: «Είχε φανεί ότι η σχέση είχε κάνει τον κύκλο της»

Για τον χωρισμό του μετά από δέκα χρόνια γάμου και πώς είναι σήμερα η σχέση με το γιο του, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Κώστας Κόκλας.


Τι σε οδήγησε στον χωρισμό μετά από δέκα χρόνια γάμου; «Ήταν επίπονο. Ήταν πολύ δύσκολο και για τους δυο μας αλλά το κάναμε πολύ εκλογικευμένα και με άξονα το καλό και των τριών μας. Δόξα τω Θεώ έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Χωρίσαμε περίπου την άνοιξη, είχε φανεί ότι η σχέση είχε κάνει τον κύκλο της. Η συνήθεια, η καθημερινότητα. Μάλλον κάποια στιγμή χάνεται το ενδιαφέρον και βαριόμαστε. Ευτυχώς, με την Κατερίνα δεν έχουμε κανένα απωθημένο. Βγήκαμε πολύ, ταξιδέψαμε αρκετά, έχουμε ζήσει έντονες στιγμές και επισφραγίσαμε αυτή τη διαδρομή με τον γιο μας Δημήτρη. Η επίγευση που μου άφησε ο γάμος μου είναι τέλεια. Και χαίρομαι που ο γιος μου το αντιμετώπισε καλά»

Πώς είναι η σχέση σου με τον γιο σου; «Εξαιρετική. Μένει αρκετές ημέρες και στο σπίτι μου και πηγαίνουμε οι τρεις μας διακοπές, όπως κάναμε και φέτος το καλοκαίρι. Λειτουργούμε ακόμα σαν οικογένεια γιατί ο γιος μας είναι η προτεραιότητά μας»

Είσαι σε φάση να κάνεις νέα σχέση ή ακόμη και έναν γάμο αργότερα; «Δεν νομίζω να παντρευτώ ξανά. Έχω κάνει δύο γάμους. Ο ένας ήταν στα 29 μου με τη Λίλιαν, με την οποία ήμασταν επτά χρόνια μαζί, και ο δεύτερος με την Κατερίνα, που κράτησε δέκα χρόνια. Είμαι 47 ετών και επί 27 χρόνια βρίσκομαι συνεχώς σε σχέση. Γενικά, είμαι σχεσάκιας. Δεν σήκωσα κεφάλι. Τώρα είμαι μόνος μου, μου αρέσει και απολαμβάνω την ελευθερία και τη μοναξιά μου. Μου άρεσε η συντροφικότητα, αλλά τρίτος γάμος δεν παίζει», λέει στο Πρώτο Θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved