Ντέσσυ Κουβελογιάννη: «Δεν είχα ποτέ κάνει την «μπάζα» μου, δεν είχα ποτέ τρελούς μισθούς»
Showbiz

Ντέσσυ Κουβελογιάννη: «Δεν είχα ποτέ κάνει την «μπάζα» μου, δεν είχα ποτέ τρελούς μισθούς»

Για το επάγγελμα του συζύγου της και πώς είναι οικονομικά αυτή τη περίοδο, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της, η Ντέσσυ Κουβελογιάννη.


Ο σύζυγος σου είναι οδηγός σε φορτηγό;
«Τότε που το είχα πει αυτό ίσχυε. Ήταν μια περίοδος στη ζωή του που είχε ασχοληθεί με αυτό. Τα τελευταία 10 χρόνια δεν έχει καμία σχέση, ασχολείται με το εμπόριο χρυσού. Ήταν οδηγός νταλίκας, το έκανε για κάποιους μήνες της ζωής του. Αξιοπρεπέστατο επάγγελμα, από το να είναι λαμόγιο, να κλέβει δεξιά και αριστερά την εφορία και τον κόσμο. Ό,τι επάγγελμα και να έκανε, αυτός είναι ο άντρας της ζωής μου. Δεν είχα ποτέ το «ψώνιο» και δεν υπήρξα στερημένο παιδί. Οι περισσότερες που έχω δει σε αυτόν το χώρο -όχι όλες, ευτυχώς- μπαίνουν για να πετύχουν έναν πλούσιο γάμο. Τα κορίτσια αυτά είναι στερημένα σε κάτι ή έβλεπαν τη μαμά τους να κάνει το ίδιο. Ευτυχώς, ήμουν από μια οικογένεια που είχε χρή¬ματα, πέρασα καλά, δεν ζήλεψα και δεν ζηλεύω».


Οικονομικά πώς είσαι;
«Δεν διαφέρω από τους υπόλοιπους. Δεν είχα ποτέ κάνει την «μπάζα» μου, δεν είχα ποτέ τρελούς μισθούς, ακόμα και στην καλή εποχή της τηλεόρασης. Έχω κάνει τραγικά λάθη. Υπήρξε εποχή που έπαιρνα καλό μισθό και τον χάλαγα σε ό,τι μπορείς να φανταστείς. Μπορεί να βοηθούσα κόσμο που μου έστελνε μήνυμα ότι έχει ανάγκη, θα μπορούσα να είχα μαζέψει κάποια χρήματα, δεν το έκανα, οπότε, δουλεύουμε για να περνάμε», λέει στο περιοδικό Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved