Μαρία Σολωμού: «Έχω πει χιλιάδες ψέματα για να με αφήσουν να…»
Showbiz

Μαρία Σολωμού: «Έχω πει χιλιάδες ψέματα για να με αφήσουν να…»

Η Μαρία Σολωμού είναι περήφανη μαμά ενός αγοριού. Υπάρχουν στιγμές που δεν θα ήθελε να της μοιάσει το παιδί της, για να μην επαναλάβει τις αταξίες που έκανε κι εκείνη;

«Δεν θυμάμαι να έκανα αταξίες όταν ήμουν μικρή. Τα έκανα όλα μαζί στην εφηβεία μου. Έχω πει χιλιάδες ψέματα για να με αφήσουν να βγω το βράδυ. Και δεν με ένοιαζε αν θα με τιμωρούσαν μετά. Αυτό που δεν άντεχα ήταν το ύφος της μητέρας μου που δεν μιλούσε, αλλά κουνούσε το κεφάλι με απογοήτευση, σαν να είχα κάνει το χειρότερο έγκλημα του κόσμου. Προς το παρόν δεν έχω πιάσει τον Αλέξανδρο να μου λέει ψέματα, ούτε νομίζω ότι θα αντιμετωπίσω τα ίδια προβλήματα που δημιουργούσα εγώ στους δικούς μου. Αυτό που δεν θα ήθελα με τίποτα να αντιμετωπίσω είναι το θέμα «μηχανή», παρόλο που στα 16 μου ανέβαινα στις μηχανές των φίλων μου και κάναμε σούζες σε όλη την παραλιακή» τόνισε στο ΟΚ.

-Κι αν μεγαλώνοντας ο Αλέξανδρος σου ζητήσει να πάρει μηχανή;
«Θα έχω φροντίσει να μη μου ζητήσει ποτέ να πάρει μηχανή. Είναι καλό να μεταδώσεις στο παιδί σου μία αίσθηση κινδύνου, γιατί ο φόβος σώζει σε πολλές περιπτώσεις, αλλά δεν θα καταδεχόμουν ποτέ να πω στο παιδί μου ψέματα για να το τρομάξω. Εγώ μεγάλωσα με την απειλή ότι έτσι κι ανέβω σε μηχανάκι, δεν υπάρχει περίπτωση να μη σκοτωθώ. Ήξερα ότι έτσι και έκανα μία τζούρα τσιγάρο την επόμενη εβδομάδα θα ήμουν τουλάχιστον πρεζάκι στην Ομόνοια. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσα ποτήρια αναψυκτικού έχω κατεβάσει μονορούφι σε σχολικούς χορούς, από φόβο μη μου ρίξουν κάτι στο ποτό μου! (Γελάει.) Από μία ηλικία και μετά, όταν συνειδητοποιήσει πόσο υπερβολικά είναι όλα αυτά, είναι πιθανό να επιχειρήσεις να τα κάνεις»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved