Χρανιώτης-Συσσοβίτης: «Ο έρωτας είναι τζόγος»
Showbiz

Χρανιώτης-Συσσοβίτης: «Ο έρωτας είναι τζόγος»

Πολλές φορές η ζωή είναι ένα ρίσκο. Ρισκάρουν στη ζωή τους ο Γιώργος Χρανιώτης και ο Αλέκος Συσσοβίτης;


Αλέκος: «Όταν κάτι αξίζει, ρισκάρω, γνωρίζοντας ότι μπορεί να την πατήσω. Τις περισσότερες φόρες κερδισμένος βγήκα. Φαίνεται ότι είμαι τυχερός» τόνισε στο ΟΚ.
Γιώργος: «Θα ντρεπόμουν να πω ότι δεν ρισκάρω. Ελπίζω πως ρισκάρω. Πλέον τα ρίσκα μου δεν είναι όπως στο παρελθόν. Δεν κρεμιέμαι από τα μπαλκόνια, όπως έκανα όταν ήμουν 20 χρόνων. Το να κάνω σερφ ή να ανεβάσω ένα έργο με δυο μόνο ήρωες είναι ένα ρίσκο. Ρισκάρω ουσιαστικά πια, όχι παιδιάστικα»
-Στον έρωτα;
Αλέκος: «Εκεί μάλλον περισσότερο. Είμαι άνθρωπος που αγαπάω το συναίσθημα και είναι δεδομένο ότι θα απογοητευτώ, θα πληγωθώ αλλά θα ζήσω και μεγάλες χαρές. Αν δεν τολμάς, δεν ζεις τις χάρες».
Γιώργος: «Αν ερωτευτείς, ξεκινά μια διαδικασία ρίσκου. Ο έρωτας είναι τζόγος. Δεν ξέρεις τι θα γίνει. Παίζεις με τα συναισθήματα σου. Τζογάρεις γέλια, δάκρυα, απελπισία, απομόνωση. Τα πάντα. Όμως πιστεύω πως ή ερωτεύεσαι ή δεν ερωτεύεσαι. Κάποιοι πιστεύουν ότι είναι παρακινδυνευμένο να ερωτευτούν ή έχουν κουραστεί να ζουν τη διαδικασία χαράς και πόνου. Εγώ τη βρίσκω ενδιαφέρουσα, θέλω να ερωτεύομαι εύκολα, αν και δεν μου συμβαίνει. Δεν υπάρχει πιο ωραίο μεθύσι από τον έρωτα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved