Δε θα πιστεύετε τι ρώτησε στο πρώτο ραντεβού ο Σοφός την Τσιμτσιλή!
Showbiz

Δε θα πιστεύετε τι ρώτησε στο πρώτο ραντεβού ο Σοφός την Τσιμτσιλή!

Είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια του χώρου. Και αυτό φαίνεται. Παντρεμένοι και γονείς πια Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός δεν κρύβουν ότι έχουν βρει το άλλο τους μισό. Ίσως γιατί πραγματικά συμπληρώνουν ο ένας τον άλλον.

Στο πρώτο ραντεβού τους όμως πολλά θα μπορούσαν να πάνε στραβά. Γιατί ο Θέμης Σοφός έχει έναν συγκεκριμένο τρόπο ομιλίας που χρησιμοποίησε και στην παρουσίαση του βιβλίου της και σχολιάστηκε , όχι θετικά. Δε θα πιστεύετε τι ρώτησε τη Σταματίνα όταν βγήκαν έξω για το πρώτο τους ραντεβού!

«Ο Θέμης έχει έναν συγκεκριμένο τρόπο ομιλίας, ειδικά στο δημόσιο λόγο του. Δε σου κρύβω ότι αυτό το στυλ με είχε ξενίσει στην αρχή της γνωριμίας μας. Χαρακτηριστικό είναι ότι στο πρώτο μας ραντεβού με είχε ρωτήσει: «Από που είναι η εκ μητρός καταγωγή σου;» Και του απάντησα με γέλια: «Τι εννοείς; Από που είναι η μαμά μου;» Στην παρουσίαση του βιβλίου ο Θέμης είπε αυτήν τη φράση γλυκά, αυθόρμητα και ειλικρινά. Ήταν χαρούμενος που η σύζυγος του έγραψε ένα βιβλίο και πραγματικά ένιωσε ότι μπαίνω πια σ' αυτό τον κόσμο. Μπορώ να καταλάβω γιατί παραξενεύτηκαν κάποιοι ή θεώρησαν υπερβολική τη φράση του. Όποιος, όμως, γνωρίζει τον Θέμη, ξέρει ότι έτσι εκφράζεται» τόνισε στο Hello.

-Τι θαυμάζεις σ' εκείνον;
«Πολλά, αυτό όμως που με μαγεύει στον Θέμη είναι η μαεστρία με την οποία ισορροπεί ανάμεσα στην επαγγελματική και την προσωπική του ζωή. Από τη μια είναι δυναμικός, εκρηκτικός, απόλυτος στη δουλειά του, κι από την άλλη στο σπίτι είναι ο πιο γλυκός, τρυφερός και δοτικός άνθρωπος του κόσμου. Έχει τρομερή αυτοκυριαρχία, σε αντίθεση μ' εμένα που, αν δεν είμαι καλά στο γραφείο, τρώγομαι με τα ρούχα μου και στο σπίτι.»

-Πώς είναι ως πατέρας;
«Ξετρελαμένος! Πλέον, μπαίνει στο σπίτι και ξέρω ότι θα έχω το δεύτερο φιλί από εκείνον, καθώς το πρώτο το παίρνει η Νάγια, το δεύτερο εγώ και το τρίτο η Μαίρη. Όταν, όμως, ξεπεταχτεί και η Μαίρη, θα περάσω στην... τρίτη θέση! Ο Θέμης έχει μεγάλη αδυναμία στις κόρες μας. Επειδή τις καθημερινές δεν προλαβαίνει να τις βλέπει όσο θα ήθελε, είναι εκείνος που θα σηκωθεί το βράδυ άμα κλάψουν ή αν ξυπνήσουν, θα τρέξει να τις ταΐσει, να τις κάνει μπάνιο... Ασχολείται πολύ με τις κόρες του κι αφιερώνει σ' εκείνες όλο τον ελεύθερο χρόνο του, ειδικά τα σαββατοκύριακα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved