Θωμαή Απέργη: «Την χρειαζόμουν την ψυχανάλυση»
Showbiz

Θωμαή Απέργη: «Την χρειαζόμουν την ψυχανάλυση»

Η Θωμαή Απέργη είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα. Sex Symbol θα χαρακτήριζε τον εαυτό της;

«Εγώ; Με τίποτα! Φοράω τις φόρμες μου, είμαι ατσούμπαλη, χτυπάω παντού! Ναι μεν κολακεύομαι σαν γυναίκα όταν με χαρακτηρίζουν έτσι αλλά μάλλον αγοροκόριτσο θα με έλεγες» τόνισε στο You.

-Γιατί κάνεις ψυχανάλυση;
«Οι εποχές είναι δύσκολες, έχω καταναλώσει πολύ χρόνο για να καταφέρω να επικοινωνώ με τον κόσμο, αφού είναι και η δουλειά μου τέτοια. Την χρειαζόμουν την ψυχανάλυση, με έχει βοηθήσει απίστευτα. Είχα, βέβαια, βάσεις επικοινωνίας από το σπίτι μου, αλλά με βοηθάει πιο πολύ εμένα, να κάνω ενδοσκοπήσεις, να επαναπροσδιορίζω τα θέλω μου, τους στόχους μου, να έχω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και να μπορώ να αντεπεξέρχομαι καλύτερα στο χώρο αυτό. Εξάλλου όλοι οι καλλιτέχνες είμαστε ανασφαλείς μη γελιόμαστε...»

-Η τελειομανία σου σε οδήγησε να κάνεις δίαιτα;
«Είχα επιπλέον 20 κιλά πάνω μου και έπρεπε να τα διώξω. Σαν γυναίκα ένιωθα μεγαλώνοντας ότι υπήρχαν κάποια ρούχα που ήθελα να τα φορέσω. Τώρα, -βέβαια, έχω αδυνατίσει αρκετά λόγω των ρυθμών της δουλειάς.»

-Bullying αντιμετώπισες ποτέ;
«Ναι, λίγο στο σχολείο με τα παραπανίσια κιλά, δεν ήταν, βέβαια, όπως σήμερα που είναι σε έξαρση τα social media και έχουν τρελαθεί τα παιδιά, ήταν λίγο πιο γλυκό το δικό μου bullying»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved