Στέλιος Κρητικός: «Δεν έχω απωθημένα...»
Showbiz

Στέλιος Κρητικός: «Δεν έχω απωθημένα...»

Ο Στέλιος Κρητικός συνεργάζεται με τον Μάρκο Σεφερλή στο θέατρο. Πώς είναι να δουλεύει μαζί του και στο «Μega με μια» από το πρωί μέχρι το βράδυ;

«Ο Μάρκος είναι η χαρά της ζωής και όπω5ς είναι πάνω στη σκηνή, είναι κι εκτός. Δεν ζούμε δύο ζωές. Εχουμε μια πολύ ξεκάθαρη σχέση. Είναι το πιο ψύχραιμο και ήρεμο άτομο που έχω γνωρίσει ποτέ» τόνισε στο You.

-Αυτό το διάστημα αισθάνεσαι περισσότερο παρουσιαστής;
«Το ρόλο του παρουσιαστή δεν τον υπηρέτησα ποτέ. Είμαι ο Στέλιος που βγαίνω έξω και καλώ τον κόσμο να παίξουμε. Άλλωστε, όλο αυτό δεν είναι ξένο για μένα. Έχω κάνει πολλά χρόνια κλόουν σε πάρτι, υπάρχει αυτός ο αυθορμητισμοί, η ενέργεια, το παιχνίδι. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Εισπράττω πολλή αγάπη. Μην ξεχνάμε, βέβαια, ότι έχω δύο παιδιά και σε καθημερινή βάση είμαι σε μια τέτοια κατάσταση! Δεν κάνω τίποτα περισσότερο από το να είμαι ο εαυτός μου. Τι καλύτερο από το να ξεκινάει η μέρα σου με αγάπη και χαμόγελα!»

- Ποια ήταν η πρώτη σου αντίδραση όταν σου ανακοίνωσε ο Μάρκος ότι σε πρότεινε για το πρωινό;
«Σ' ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σου». Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά και ευτυχία να συνεργάζεσαι με ανθρώπους που θαυμάζεις και εμπνέεσαι από αυτούς.¨

- Η τηλεόραση λειτούργησε ευεργετικά για σένα;
«Έχω μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα και είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό. Είναι άλλη μια πρόκληση, μια νέα ευκαιρία για να με γνωρίσει ο κόσμος, αλλά αυτό δεν θα με κάνει ούτε καλύτερο άνθρωπο ούτε καλύτερο ηθοποιό.»

-Αν σου έκαναν πρόταση από κάποιο άλλο θέατρο να αναλάβεις ρόλο πρωταγωνιστικό θα έφευγες από τον Μάρκο;
«Μου έχουν γίνει ήδη προτάσεις που παρόλο ότι ήταν πολύ τιμητικές, ούτε καν τις σκέφτηκα. Κι αυτό είναι κάτι που δεν το ξέρει ούτε ο Μάρκος. Είναι ένας επαγγελματικος παράδεισος για μένα αυτό που ζω και δεν υπάρχει λόγος να το αλλάξω.»

- Η τηλεόραση θεωρεία ότι σε έχει αδικήσει;
«Δεν είμαι γκρινιάρης. Άλλωστε, από πάρα πολύ νωρίς είχα δημιουργήσει το παιδικό θέατρο και εκφραζόμουν μέσα από αυτό. Όλες τις σκέψεις, τις τρέλες μου τις διοχέτευα εκεί. Έχω μάθει να είμαι και καπετάνιος και μούτσος και λοστρόμος, και να σφουγγαρίζω το πάτωμα αλλά και να κρατάω το τιμόνι! Δεν έχω απωθημένα... Είμαι ευτυχισμένος όταν κάνω πράγματα που αρέσουν στο κόσμο. Παρόλα αυτά, έπιασα τον εαυτό μου να ξαφνιάζεται ευχάριστα όταν ένας τύπος στο φανάρι άρχισε να φωνάζει: «Ε! Κρητικέ...». Αλλά αυτό δεν αλλάζει τα δεδομένα της ζωής μου.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved