Τζίμης Πάνουσης: «Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα.  Έκανα συνολικά επτά χειρουργεία»
Showbiz

Τζίμης Πάνουσης: «Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα. Έκανα συνολικά επτά χειρουργεία»

Για την επιστροφή του στα καλλιτεχνικά δρώμενα αλλά και για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον κράτησε μακριά από την μουσική, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Τζίμης Πανούσης.


Γιατί λείψατε για ένα χρόνο από τις ζωντανές εμφανίσεις; «Έκανα ένα... νοσοκομειακό διάλειμμα»


Ήταν κάτι σοβαρό; «Είχα πέτρες στο νεφρό, ήταν αρκετά επώδυνη και δύσκολη κατάσταση για μένα. Έκανα συνολικά επτά χειρουργεία. Δεν ήταν πέτρα, ήταν κοράλλι τελικά, γι' αυτό ταλαιπωρήθηκα!»


Το διακωμωδείτε. Δεν τρομάξατε; «Η ψυχούλα μου το ξέρει. Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα. Προτίμησα φυσικά δημόσιο νοσοκομείο, γιατί εκεί υπάρχουν οι καλύτεροι γιατροί. Δεν είναι κρεματόρια όπως μερικά από τα ιδιωτικά. Δεν με αναλάμβαναν βέβαια και σε ιδιωτικό νοσοκομείο, επειδή είμαι επώνυμος και φοβήθηκαν μήπως τους πάθω κάτι»


Επιστρέψατε για οικονομικούς ή για καθαρά καλλιτεχνικούς λόγους; «Δουλεύω για να ζήσω. Μακριά από εμένα αυτές οι βλακείες και οι θεωρίες περί τέχνης. Πάντα έκανα πολλές δουλειές. Ως φωτογράφος, ως σκηνοθέτης και ραδιοφωνικός παραγωγός εκτός όλων των άλλων»


Τα βγάζετε πέρα οικονομικά; «Δεν έχω παράπονο. Αλλά τι να το κάνεις όταν περνάς μόνο εσύ καλά και οι γύρω σου όχι; Εγώ είμαι της φιλοσοφίας «ή όλοι ή κανένας», όπως έλεγε και ο Μπρεχτ. Ξέρω καταξιωμένους καλλιτέχνες που παίζουν τσάμπα. Σας το λέω ειλικρινά», λέει στο περιοδικό Εγώ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved