Η κούκλα κόρη του Τέρενς Κουίκ
Showbiz

Η κούκλα κόρη του Τέρενς Κουίκ

Κόρη του Τέρενς Κουίκ και της Μαρίνας Ελευθερουδάκη, η Τερέζα δεν ενθουσιάστηκε ούτε από την δημοσιογραφία, ούτε από τα βιβλιοπωλεία, όσο με την υποκριτική.

«Μεγαλώνοντας όμως έλεγα σε όλους ότι θέλω να ασχοληθώ με τον χώρο της τέχνης. Οι επιρροές από τον πατέρα μου, δεν λέω, ήταν βαθιές και ουσιαστικές. Μικρό κοριτσάκι τον ακολουθούσα στο μακιγιάζ και μετά πηγαίναμε χέρι-χέρι μέχρι το στούντιο για να πει τις ειδήσεις. Εκεί, δυστυχώς, αποχωριζόμασταν για τον πολύ απλό λόγο ότι εγώ ήμουν πολυλογού και φοβόταν μήπως αρχίζω να μιλάω και λέω τα δικά μου ενώ εκείνος παρουσίαζε το δελτίο» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
Παραδέχεται πως, παρόλο που η οικογένειά της έδειχνε άνετη, υπήρξαν κάποιες σχετικές αντιδράσεις: «Δεν ξέρω αν η μητέρα μου (σ.σ.: Μαρίνα Ελευθερουδάκη) ήθελε να ασχοληθώ με την οικογενειακή μας επιχείρηση, μια και ποτέ δεν έγινε σχετική κουβέντα. Ισως γιατί εκείνη πάντα έβλεπε ότι τα ενδιαφέροντά μου είναι άλλα. Απλώς, επειδή η μητέρα μου θεωρεί το επάγγελμα του ηθοποιού εξαιρετικά επισφαλές, μου πρότεινε να το διατηρήσω περισσότερο ως χόμπι παρά ως κύρια δουλειά. Ο πατέρας μου, από την άλλη, είχε την άποψη ότι πρέπει να κάνω αυτό που μου αρέσει και με ευχαριστεί. Εστω κι αν κάποτε εκείνος με φανταζόταν σε ρόλο δημοσιογράφου, να αποτελώ τη δική του συνέχεια».
Η πρώτη επαφή της Τερέζας με το κοινό, έστω και εάν γινόταν στο πλαίσιο των εξετάσεων της σχολής της, αρχικά τη γέμισε με άγχος - το οποίο, όμως, ξεπέρασε γρήγορα: «Εκεί ανακάλυψα ότι το θέατρο είναι ένα δύσκολο είδος, διότι βρίσκεσαι επί δύο ώρες εκτεθειμένος στη σκηνή και στα μάτια του θεατή. Ωστόσο το θέατρο έχει μια δική του, ιδιαίτερη μαγεία που αμέσως την καταλαβαίνεις. Υπάρχει μια μοναδική σχέση με τον κόσμο, παρόλο που εμένα, μάλλον λόγω DNA, με έλκει περισσότερο η κάμερα, δηλαδή η τηλεόραση και το σινεμά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved