Τσαβαλιά: «Αισθάνομαι ενοχές γιατί ότι όταν εμείς φύγουμε από τη ζωή ο Χάρης θα είναι μόνος»
Showbiz

Τσαβαλιά: «Αισθάνομαι ενοχές γιατί ότι όταν εμείς φύγουμε από τη ζωή ο Χάρης θα είναι μόνος»

Η Έλενα Τσαβαλιά έχει ήδη έναν γιο. Θα ήθελε να αποκτήσει δεύτερο παιδί;

«Συνήθως οι γυναίκες θέλουν να αποκτήσουν δεύτερο παιδί και οι άντρες προβληματίζονται. Σε εμάς συνέβη το αντίθετο. Είχα, έχω και θα έχω μέχρι το τέλος της ζωής μου τέτοια τρέλα με τον γιο μας τον Χάρη, που δεν μπορούσα, να διανοηθώ ότι θα μοιραστώ αυτή τη λατρεία με οποιοδήποτε άλλο πλάσμα. Ξέρω ότι κάνω λάθος, γιατί όλες οι γυναίκες που έχουν δύο ή περισσότερα παιδιά, μου έχουν πει ότι η αγάπη πολλαπλασιάζεται. Εγώ θεωρούσα ότι αν γινόμουν ξανά μητέρα, θα αδικούσα το δεύτερο παιδί μου» τόνισε στο ΟΚ.

-Το έχεις μετανιώσει;
«Οχι. Ίσως γιατί και ο Χάρης δεν μας ζήτησε ποτέ αδελφάκι. Ωστόσο, κάποιες στιγμές αισθάνομαι ενοχές γιατί σκέφτομαι ότι όταν εμείς θα φύγουμε από τη ζωή, δεν θα έχει έναν αδελφό ή μία αδελφή για να είναι δίπλα του για πάντα»
-Συνήθως τα αγόρια έχουν μεγάλη αδυναμία σης μαμάδες τους.
«Ισχύει. Δεν φαντάζεσαι τι έρωτα έχουμε εμείς οι δυο. Ακόμα και τώρα που είναι 10 χρόνων με φιλάει στο στόμα και για πολύ καιρό μου έλεγε ότι θα με παντρευτεί! Και όταν του εξηγούσα ότι τα παιδάκια βρίσκουν άλλες γυναίκες για να παντρευτούν και οι μανούλες τους μένουν στο σπίτι με τον μπαμπά, μου απαντούσε: «Εσύ θα έρθεις να μείνεις μαζί μας». (Γελάει.)»

-Πότε ήταν η τελευταία φορά που σε συγκίνησε;
«Ο Χάρης συνηθίζει να μου γράφει κάρτες ή σημειώματα, τα οποία, ως χαζομαμά, τα φυλάω στο κομοδίνο μου και κάθε φορά που τα διαβάζω, συγκινούμαι. Το τελευταίο που μου έγραψε ήταν στις 11 Μαΐου του 2014, στη γιορτή της μητέρας «Μαμά» μου έχει γράψει, «είσαι το μαγικό πλάσμα που μου έδωσε ζωή, είσαι η γνώση και η χαρά είσαι αυτή που δίνεις αγάπη χωρίς όρια, είσαι ο φύλακας άγγελος μου που μου λέει τα πιο όμορφα λόγια που με υπερασπίζεται και είναι πάντα δίπλα μου. Είσαι αστέρι του ουρανού που φωτίζει όνειρα και νου. Είσαι μοναδική και τρυφερή, είσαι μία φλόγα και ένα φως σε όλα τα βήματα μου». Δεν έχω ακούσει τόσο όμορφα λόγια από κανέναν άλλον άντρα. Και εκδηλώνει τα συναισθήματα του σε ανύποπτη στιγμή. Μπορεί δηλαδή εκεί που παίζει κι εγώ μαγειρεύω, να μου φωνάξει: «Μαμά, σ' αγαπάω».

-Του βάζεις τιμωρίες;
«Του βάζω και αν με αφήσει ο Μάρκος θα την τηρήσω μέχρι τέλους. Αλλά όταν είναι ο Μάρκος στο σπίτι, θα τον πάρει παραδίπλα και θα του πει: «θα πας τώρα στη μανούλα και θα της πεις: Εντάξει, το κατάλαβα ότι έκανα λάθος, αλλά μην είσαι κι εσύ τόσο σκληρή μαζί μου! Εσύ που είσαι η καλύτερη μανούλα του κόσμου!». Ε, άντε μετά να αντέξω και να μη λυγίσω.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved