Νίνα Λοτσάρη: «Τα πάντα στη ζωή μου γίνονται μοιραία»
Showbiz

Νίνα Λοτσάρη: «Τα πάντα στη ζωή μου γίνονται μοιραία»

H Νίνα Λοτσάρη έχει διαγράψει την δική της πορεία. Θα τραγουδούσε ποτέ στα μπουζούκια;

«Το βρίσκω πάρα πολύ δύσκολο να συνεργαστώ με ένα λαϊκό τραγουδιστή, αλλά όχι ανέφικτο. Στο παρελθόν, μέχρι να ανακαλύψουν τι ακριβώς κάνω, όλοι μου έλεγαν να συνεργαστώ μαζί τους» τόνισε στο People.


Μέχρι στιγμής, στη δουλειά της δεν έχει κάνει παραχωρήσεις. «Νιώθω πως είμαι πολύ τυχερή σε αυτό το κομμάτι». Για όσους δεν γνωρίζουν, η Νίνα έγινε ευρέως γνωστή μέσα από το ρόλο της στο σίριαλ Αρχιπέλαγος του Alpha, το 2004. «Ο παραγωγός, Στράτος Μαρκίδης, είχε δει μια ωραία κριτική που είχε γράψει για μένα το 2003 ο Γιώργος Σαρηγιάννης στον Ταχυδρόμο, με τίτλο "Ένα αστέρι γεννιέται". Τότε δεν με ήξερε κανείς, παρά μόνο οι άνθρωποι του χώρου, διότι δούλευα στη Λυρική Σκηνή. Όταν ο Μαρκίδης διάβασε τη συγκεκριμένη κριτική, μπήκε στη διαδικασία να με ψάξει και να με γνωρίσει. Κάποια στιγμή, με κάλεσε στο γραφείο του και μου πρότεινε το ρόλο».


Αυτός ο ρόλος ήταν καταλυτικός για τη μετέπειτα εξέλιξη της Νίνας, καθώς μέσα από αυτόν έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό. «Τα πάντα στη ζωή μου, για κάποιο λόγο, γίνονται μοιραία. Οτιδήποτε και να μου έχει συμβεί, είτε καλό είτε κακό, ξέρω πως υπάρχει σοβαρός λόγος που γίνεται. Η τηλεόραση με βοήθησε στα επόμενα βήματά μου, αλλά και στα σόου που έκανα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved