Απείλησαν να κάψουν ζωντανό τον Μαραβέγια – Μάθετε γιατί!
Showbiz

Απείλησαν να κάψουν ζωντανό τον Μαραβέγια – Μάθετε γιατί!

Απειλές ακόμα και για τη σωματική ακεραιότητά του δέχτηκε ο Κωστής Μαραβέγιας επειδή ανάρτησε στο facebook μήνυμα που περιελάμβανε την άποψή του για το θέμα του Νίκου Ρωμανού.

Μπορεί αυτό να λύθηκε, όμως ο τραγουδοποιός μάλλον συνεχίζει να είναι θορυβημένος με τις απειλές που δέχτηκε από επισκέπτη της προσωπικής του σελίδας στο facebook ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ του ανακοίνωσε ότι σε επόμενη συναυλία του πρόκειται να τον κάψει... ζωντανό!
Ο τραγουδιστής θέλησε να πάρει θέση για το φλέγον θέμα των ημερών, της απεργίας πείνας του Νίκου Ρωμανού και δέχτηκε την απειλή, σύμφωνα με το newsrebel. Υπήρξαν βέβαια και άλλες απειλές εναντίον του από επισκέπτες στην προσωπική σελίδα του τραγουδιστή οι οποίοι εναντιώνονται στα όσα υποστηρίζει εκείνος. Δείτε τι έγραψε αρχικά ο Μαραβέγιας στο facebook και ύστερα ένα ενδεικτικό μήνυμα επισκέπτη ο οποίος δεν δείχνει να συμφωνεί καθόλου με όσα ο τραγουδιστής υποστηρίζει. Το μήνυμα του τραγουδιστή είχε ως εξής: «Αγαπημένε μου συνάνθρωπε, πόση βία ν' αντέξεις πια σ' αυτό τον τόπο; Βία "κρατική", βία "αντιεξουσιαστική", βία "χρυσαυγίτικη", όλες βίες φασίζουσες και εν τέλει βαθιά εξουσιαστικές. Καταπονημένη και καταπατημένη από δαύτους της καρδιάς μας η μη βία.
Κι αφού μου ζητάς να πάρω θέση επίμονα κι αφού σου πω το προφανές "Πρόσβαση στη Γνώση και στη Μόρφωση για Όλους", θα σου τραγουδήσω το υπόλοιπο. (Σε Μι Ματζόρε). Καμία αλληλεγγύη στον κανιβαλισμό της απόγνωσης και σε όποιον εκφραστή και εμπνευστή της με οποιαδήποτε ψυχογενή "ιδεολογικά" προσχήματα. Καμία συμμετοχή στον πιθηκισμό της ιδιοτελούς συμπαράστασης σε άδικα "δίκαιους αγώνες" που φέρουν όπλα φωτιές και δακρυγόνα.
Τέλος, η ομορφιά θα μας σώσει αγαπημένοι. Κι αν η φωτιά σου φαίνεται όμορφη, βούτα στα μέσα σου να πιεις λίγο νερό αγάπης. Κάπου θα 'χεις κι εσύ συνάνθρωπε. Θα ξεδιψάσεις. ΥΓ. Θερμή παράκληση να καθαριστούν τα παγκάκια της Αθήνας από τα χημικά και τις μολότοφ. Θέλω να βγω με το κορίτσι μου σήμερα που 'ναι Κυριακή, να τη φιλήσω σε παγκάκι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved