Μανώλης Μαυροματάκης: «Η επιτυχία ήταν τόσο μεγάλη που δεν μπορούσα να κυκλοφορώ άνετα έξω»
Showbiz

Μανώλης Μαυροματάκης: «Η επιτυχία ήταν τόσο μεγάλη που δεν μπορούσα να κυκλοφορώ άνετα έξω»

Ο ερωτάς του Μανώλη Μαυροματάκη στο «Ταμάμ» με την Ελληνίδα ψυχοθεραπεύτρια Μυρτώ (την υποδύεται η Μαρία Λεκάκη), επίσης μητέρα δυο παιδιών, τον οδηγεί σε μια θαρραλέα απόφαση: να παρακάμψει τις διάφορες τους στην καταγωγή και στη θρησκεία και να δημιουργήσει μια πολυπολιτισμική οικογένεια.

Αυτή τη φορά απολαμβάνει πολύ περισσότερο την επιτυχία της σειράς από ό,τι εκείνη της διαφήμισης του «Ομορφάντρα». «Η επιτυχία ήταν τόσο μεγάλη που δεν μπορούσα να κυκλοφορώ άνετα έξω. Απ' όπου περνούσα φώναζαν: "Ομορφάντρα μου"! Δεν είμαι δα και ομορφάντρας», λέει γελώντας ο ηθοποιό» και συνεχίζει: «Έπειτα, στην πορεία κατάλαβα ότι είναι κομμάτι της δουλειά!. Καλό είναι να μάθει κανείς να το διαχειρίζεται, αλλιώς να μην το κάνει. Δεν μπορούμε να γκρινιάζουμε κι από πάνω» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
«Τώρα αισθάνομαι πολύ καλύτερα. Ετσι είναι ο κόομος. Οταν κάνεις μια επιτυχία σε θυμάται και μετά σε ξεχνάει. Και καλά κάνει. Μου αρέσει όμως που έρχονται και μου μιλάνε γι'αυτό που βλέπουν στο σίριαλ. Γιατί η σειρά θίγει με έναν ελαφρύ, θα μου πείτε, τρόπο σημαντικά θέματα. Βέβαια, στόχος ενός σίριαλ δεν είναι να κάνει εξωτερική πολιτική. Δεν θα λύσει το "Ταμάμ" το θέμα της ξενοφοβίας στην Ελλάδα. Μπορεί όμως να κάνει κάποιους ανθρώπους να σκεφτούν λίγο διαφορετικά. Γι'αυτό επιλέξαμε ο Μετίν να είναι σαν κάποιος από εμάς, σαν Έλληνας. Για να τον συμπαθήσουμε εξαιτίας της συμπεριφοράς του και όχι επειδή είναι ένας γραφικός Τούρκος».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved