Κάτια Δανδουλάκη: «Αναγεννήθηκα μέσα από τις στάχτες μου»
Showbiz

Κάτια Δανδουλάκη: «Αναγεννήθηκα μέσα από τις στάχτες μου»

Η Κάτια Δανδουλάκη σε συνέντευξή της μίλησε για την υποκριτική, τους άνεργους ηθοποιούς και τους κομβικούς αποχωρισμούς της ζωής της.

Σε μια εποχή όπου οι περισσότεροι ηθοποιοί είναι άνεργοι, τι είναι εκείνο που σας δίνει διαχρονική αξία;

«Δεν είναι μόνο το ταλέντο που μπορεί να έχει κάποιος ή η σκληρή δουλειά, αλλά και η τοποθέτησή του στον χώρο. Το πώς τον αντιλαμβάνεται ο κόσμος για τη δουλειά του, τον χαρακτήρα του και την εν γένει αντίληψη ζωής που κουβαλά. Χαίρομαι όταν μπαίνει κόσμος κάθε βράδυ στο καμαρίνι μου και νέα αγόρια μού κάνουν χειροφίλημα ή γυναίκες μού λένε πως μεγάλωσαν μαζί μου. Το κοινό έχει έναν τρόπο να επιλέγει διαισθητικά αυτόν που θέλει να βλέπει».

Σε τι έχετε αλλάξει τα τελευταία χρόνια;
«Έχω δουλέψει την ψυχή μου και έχω ξεπεράσει κάποια τρωτά σημεία του παρελθόντος. Δεν θυμώνω πια εύκολα με τους γύρω μου, δείχνοντας περισσότερη κατανόηση. Από την άλλη, ξεπέρασα τους φόβους μου. Μια ζωή προβληματιζόμουν τι θα μου συμβεί αν μείνω μόνη. Κι έμεινα! Βίωσα τρεις δύσκολους αποχωρισμούς και μετά τον τελευταίο -από τον οποίο συνήλθα πριν από λίγους μήνες- δυνάμωσα και αναγεννήθηκα μέσα από τις στάχτες μου πιστεύοντας ότι έγινα αυτάρκης».

Ποιοι ήταν αυτοί οι κομβικοί αποχωρισμοί;
«Όταν σε ηλικία τριάντα ετών έχασα τον πατέρα μου χάνοντας τη γη κάτω από τα πόδια μου, όταν αποχωρίστηκα τη μητέρα μου και όταν ο Μάριος Πλωρίτης «έφυγε» από κοντά μου. Ο θάνατος του Μάριου ήταν μεγάλο χτύπημα για μένα, καθώς έχασα και το τελευταίο σημείο αναφοράς μου. Έκτοτε το συναισθηματικό μου ενδιαφέρον μετατοπίστηκε. Από εκεί που τον έπαιρνα τηλέφωνο για να του δώσω το στίγμα μου -πού είμαι και τι κάνω-, άρχισα να παίρνω τις φίλες μου».
Πηγή: Πρώτο Θέμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved