Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Με την Φουρέιρα δεν έχουμε κόντρα»
Showbiz

Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Με την Φουρέιρα δεν έχουμε κόντρα»

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε αν έχει κόντρα με την Ελένη Φουρέιρα.

Έκανε αίσθηση η δήλωση σου για τη Φουρέιρα, ότι «αν είχε πει από την αρχή ότι είναι Αλβανίδα, θα είχε κάνει μεγαλύτερη καριέρα».
Πριν από τις δηλώσεις είχα επιλέξει να χορέψω στο σόου το "Λαμπάντα", γιατί ήθελα να περάσω μήνυμα κατά του ρατσισμού. Την άλλη μέρα βρέθηκα σ'ένα κάλεσμα και μου ζήτησαν να σχολιάσω τη δήλωση της Ελένης ότι είναι Αλβανίδα. Μίλησα γενικά
και όχι για την Ελένη. Είπα ότι όλες αυτές οι ρατσιστικές νοοτροπίες πρέπει κάποια στιγμή να τελειώσουν, αφού κι εγώ τις έχω βιώσει έντονα. Δεν είναι καθόλου εύκολο για ένα μικρό παιδάκι να βιώνει αυτές τις διακρίσεις από τον περίγυρό του. Κι εγώ είμαι από το Καζακστάν, είμαι Πόντια. Συνέχισα λοιπόν λέγοντας ότι τη δικαιολογώ και καταλαβαίνω τους λόγους που την έκαναν αρχικά να το κρύψει. Από φόβο μήπως δεν την αποδεχθούν. Και με ρωτάει η δημοσιογράφος: "Πιστεύετε θα έκανε μεγαλύτερη καριέρα;". Απάντησα ότι δεν ξέρω αν θα έκανε μεγαλύτερη καριέρα. Ξέρω όμως ότι η αλήθεια είναι καλύτερη από το ψέμα. Με την έννοια ότι η αλήθεια σε οδηγεί σε καλύτερα αποτελέσματα. Για παράδειγμα, το ότι το έκρυβε από τους συμπατριώτες μπορεί να της στέρησε ένα μεγαλύτερο κοινό».

Υπήρξε μια περίοδος που σας συνέκριναν με την Ελένη Φουρέιρα γιατί μοιάζατε πολύ. Ισχύουν οι φήμες περί κόντρας;
«Η αλήθεια είναι ότι και οι δυο μας έχουμε ένα καλούπι, με φυσικά σγουρά μαλλιά. Όταν τραγουδούσα με τον Αντώνη Ρέμο στην "Πολιτεία", στη Θεσσαλονίκη, δεν ήμουν ακόμα γνωστή. Όπως έμαθα αργότερα, έπαιρναν τηλέφωνο τη Φουρέιρα και της έλεγαν ότι ήταν καλή στη Θεσσαλονίκη όπου εμφανιζόταν. Κι εκείνη απορούσε αφού δεν εμφανιζόταν εκεί μέχρι που κατάλαβε τι γινόταν. Από περιέργεια ήρθε να με δει στο μαγαζί και έτσι γνωριστήκαμε. Σκέψου ότι ήμουν τόσο αφελής που έλεγα πολλά τραγούδια της, στο πρόγραμμα μου. Δεν σκεφτόμουν ότι έτσι με μπερδεύουν, γιατί δεν έχω τέτοια κόμπλεξ σύγκρισης. Μιλήσαμε λοιπόν και, όπως μου είπε κι εκείνη, το μαλλί μας είναι παρόμοιο, μοιάζουμε κιόλας οπότε να γιατί ο κόσμος μπερδεύεται. Με την Ελένη έχουμε κλασικές συναδελφικές σχέσεις. Πάντως κόντρα δεν έχουμε».

Πηγή: Πρώτο Θέμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved