Αργύρης Αγγέλου: «Για μένα ήταν σαν να είχα ανοιχτούς λογαριασμούς από το παρελθόν»
Showbiz

Αργύρης Αγγέλου: «Για μένα ήταν σαν να είχα ανοιχτούς λογαριασμούς από το παρελθόν»

Τον γνωρίζουμε ως ηθοποιό. Πώς αποφάσισε να δοκιμάσει τον εαυτό του στην τηλεπαρουσίαση με το «TV Quiz» του ΑΝΤ1 ο Αργύρης Αγγέλου;

«Για πάρα πολλούς λόγους. Ήταν μια αξιόπιστη πρόταση από μια αξιόπιστη εταιρεία κι ένα αξιόπιστο κανάλι. Επίσης, ένιωθα την ανάγκη να ξαναπροσπαθήσω να αναμετρηθώ με τον εαυτό μου στον τομέα της παρουσίασης. Είναι γελοίο επιχείρημα αυτό, αλλά για μένα ήταν σαν να είχα ανοιχτούς λογαριασμούς από το παρελθόν. Ήθελα να το κάνω καλά - αυτή τη φορά για μένα. Από τη στιγμή που γνώριζα ότι θα με απασχολεί μόλις τέσσερα 25λεπτα την εβδομάδα και σε ώρα που δεν σπάει το πρόγραμμα με τις υπόλοιπες υποχρεώσεις μου, δεν είχα κανέναν ενδοιασμό. Δίνω καθημερινά 1.000 ευρώ σε κάποιον και τον κάνω χαρούμενο. Το μόνο που ζήτησα ήταν πολλές πρόβες. Τις έκανα και βγήκα» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
- Συνήθως σε αυτές τις εκπομπές συναντάμε ανθρώπους όχι ιδιαιτέρως αναγνωρίσιμους, πόσο μάλλον ηθοποιούς.
«Έχει ξαναγίνει στο παρελθόν με τον Ρένο Χαραλαμπίδη και τον Βασίλη Κούκουρα. Ακόμα, η Άννα και η Αλεξάνδρα που το παρουσιάζουν τις υπόλοιπες μέρες είναι επίσης ηθοποιοί. Όπως και ο Πάρις Λύκος που το παρουσίαζε για έναν χρόνο σχεδόν.»
- Σας έχει λείψει η τηλεόραση;
«Πάρα πολύ, γιατί αγαπώ τα σίριαλ. Τα τηλεοπτικά γυρίσματα έχουν μια τελείως διαφορετική καθημερινότητα από το θέατρο. Κάθε μέρα παίζεις κάτι άλλο, δεν βαριέσαι ποτέ.»
- Δειλά-δειλά, η μυθοπλασία έχει επιστρέψει. Εσείς βλέπετε σίριαλ;
«Και αν ναι, ποια ξεχωρίζετε; Μου αρέσουν το «Κάτω Παρτάλι», το «Ταμάμ» και η «Μουρμούρα», απ' ό,τι έχω προλάβει να δω. Δεν σας κρύβω όμως ότι περιμένω πώς και πώς την καινούρια σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη. Έχει γράψει αριστούργημα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved