Πρόδρομος Μαζλουμίδης: «Ο πατέρας μου έχει βγει για καφέ με τους φίλους μου χωρίς εμένα!»
Showbiz

Πρόδρομος Μαζλουμίδης: «Ο πατέρας μου έχει βγει για καφέ με τους φίλους μου χωρίς εμένα!»

Ο Πρόδρομος Μαζλουμίδης ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του, Αντύπα. Στις κακίες πώς αντιδρά;

«Έχω αναπτύξει άμυνες. Είμαι πολύ οξύθυμος, ειδικά όταν σχολιάζουν την οικογένειά μου. Σιχαίνομαι το άδικο. Αν δεν άξιζα, δεν θα δούλευα με τον πατέρα μου. Σαφώς και μου ανοίχτηκε πιο εύκολα η πόρτα λόγω του Αντύπα, αλλά αν δεν τους άρεσα, δεν θα με έπαιρναν, αυτό είναι ξεκάθαρο. Γι' αυτό από την αρχή δεν θέλαμε να μαθευτεί ότι είμαι ο γιος του και το κάναμε τώρα, μόνο και μόνο επειδή βγήκε το ντουέτο μας» τόνισε στο People.

-Όταν ήσουν μικρός, σε έπαιρνε στο μαγαζί;
Πρόδρομος: «Όχι, υπήρχε απαγορευτικό σε αυτό. Έκλαιγα, χτυπιόμουν, αλλά τίποτα! Με είχαν πάρει μόνο για να κάνουμε μαζί Πρωτοχρονιά.»
Αντύπας: «Φυσικά θέλαμε τα παιδιά μας μαζί, ειδικά σε γιορτινές ημέρες, αλλά όχι να χορεύουν τσιφτετέλια στα τραπέζια. Κάναμε Πρωτοχρονιά στο καμαρίνι, κόβαμε βασιλόπιτα και μετά έφευγαν με τη μητέρα τους για το σπίτι. Θέλαμε να είναι κοντά μας, αλλά μέχρι ενός σημείου. Φέτος, όμως, κάναμε για πρώτη φορά Πρωτοχρονιά δουλεύοντας μαζί στην ίδια πίστα!»

-Είστε πιο πολύ φίλοι ή έχετε την κλασική σχέση πατέρα – γιου;
Αντύπας: «Μπαμπάς μέχρι τις 20.00 και μετά φιλαράκια!»
Πρόδρομος: «Πλέον είναι κατά 80% φίλος. Του τα λέω όλα, αν και πρώτα πηγαίνω στη μητέρα μου. Συζητάμε τα πάντα, από τα προσωπικά μέχρι οτιδήποτε. Ο πατέρας μου έχει βγει για καφέ με τους φίλους μου χωρίς εμένα!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved