Ρουβάς: «Υπήρχε πάντα μια αόρατη δύναμη και ένας δαίμονας που με κατηύθυνε να πάω παρακάτω»
Showbiz

Ρουβάς: «Υπήρχε πάντα μια αόρατη δύναμη και ένας δαίμονας που με κατηύθυνε να πάω παρακάτω»

Ο Σάκης Ρουβά πρωταγωνιστεί σε μια παράσταση αφιερωμένη στον Ηρακλή και τους άθλους του. Κατά πόσο αισθάνεται Ηρακλής στην πραγματική του ζωή;

«Η ζωή μου όλη, όπως τη βλέπω τώρα και την αξιολογώ αντικειμενικά ως παρατηρητής και όχι όπως την ένιωθα τότε που τη ζούσα, ήταν μια πορεία εξελικτική μέσα από δυσκολίες και άθλους. Διέγραφα μια διαδρομή την οποία όταν ξεκινούσα δεν φανταζόταν ούτε ο κοινωνικοί μου περίγυρος, ούτε οι γονείς μου, αλλά ούτε και εγώ ο ίδιος. Υπήρχε πάντα μια αόρατη δύναμη και ένας δαίμονας που με κατηύθυνε να διανύσω τη διαδρομή, να πάω παρακάτω. Αντιλήφθηκα τι συμβαίνει στη ζωή και στην καριέρα μου από κάποιο σημείο και μετά, όπου με τη βοήθεια συγχρόνως κάποιων συγκυριών πήρα την κατάσταση στα χέρια μου. Ναι, ήμουν ένας μικρός Ηρακλής, όπως Ηρακλήδες είναι χιλιάδες άλλοι άνθρωποι που προσπαθούν να πετύχουν τα θέλω τους, να προχωρήσουν παρακάτω υπερβαίνοντας εμπόδια και δοκιμασίες καθημερινά» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

-Οι Έλληνες σήμερα είναι ολίγον Ηρακλήδες;
«Οι Έλληνες σήμερα έχουν να τα βάλουν με τεράστια θηρία. Βάλλονται από παντού και επιπλέον κάποιοι προσπαθούν να τους επιβάλουν ακόμη και τρόπο ζωής. Το όλα περιβάλλον εκπέμπει μια δυσάρεστη οσμή, καθώς θυμίζει την κόπρο του Αυγεία, η οποία δύσκολα μπορεί να καθαριστεί»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved