Μαρία Μπακοδήμου: «Δεν καταλαβαίνω γιατί όλοι ενθουσιάζονται τόσο με το γάμο»
Showbiz

Μαρία Μπακοδήμου: «Δεν καταλαβαίνω γιατί όλοι ενθουσιάζονται τόσο με το γάμο»

Η Μαρία Μπακοδήμου είναι πλέον μια ώριμη γυναίκα με εμπειρίες στην ζωή. Νιώθεις πιο ώριμη σήμερα στις σχέσεις σου απ' ό,τι παλαιότερα;

«Φυσικά. Θυμάμαι τον εαυτό μου να συμπεριφέρεται στις προσωπικές μου σχέσεις ανώριμα μέχρι και πριν από δέκα χρόνια, μη σου πω και πριν από πέντε ή πριν από τρία. (Γέλια) Είχα άλλη στάση και εντελώς διαφορετικά ζητούμενα. Τώρα είμαι πολύ καλά. Η ζωή μας αλλάζει και μας μαθαίνει πράγματα, και θα ήταν άσχημο να μη χρησιμοποιούμε τη σοφία μας για να εξελισσόμαστε» τόνισε στο Hello.
-Ανέκαθεν αναζητούσες την ασφάλεια μιας σχέσης;
«Όχι, έχω περάσει και μεγάλα χρονικά διαστήματα μόνη μου. Δεν είμαι σχεσάκιας, ίσα-ίσα μου είναι δύσκολες οι. σχέσεις. Έχω μάθει να ζω μόνη μου, γι' αυτό κι αν δεν είναι έντονη έλξη που αισθάνομαι για τον άλλο, δεν μπορώ να τον βάλω εύκολα στην καθημερινότητα μου.
-Σε φοβίζει η δέσμευση;
«Όχι. Με φοβίζει η καθημερινότητα μιας σχέσης. Ως μοναχοπαίδι, έχω μάθει να λειτουργώ μόνη μου και αργότερα με τη δουλειά, ως εργασιομανής, αυτό ενισχύθηκε. Έτσι, αναγκαστικά, πρέπει να ταιριάζουμε πολύ με τον άλλον για να καταφέρουμε να είμαστε μαζί.»
-Τι σε κέρδισε στο σύντροφο σου;
«Ένιωσα οικεία μαζί του από την αρχή. Υπήρχε έντονη έλξη ανά-μεσα μας και είδα ότι αυτό που νιώθουμε μπορεί να εξελιχθεί σε σχέση.»
-Το κεφάλαιο γάμος έχει κλείσει οριστικά για σένα;
«Αυτό το κεφάλαιο, για να είμαι ειλικρινής, δεν το είχα διδαχτεί ποτέ, δεν ήταν στην ύλη μου. (Γέλια) Θέλω να πω ότι δεν το είχα ποτέ στο μυαλό μου. Δε μου λέει κάτι και δεν καταλαβαίνω γιατί όλοι ενθουσιάζονται τόσο με το γάμο.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved