Ζησάκης: «Στα προσωπικά μου έχω φτάσει πολλές φορές σε ακραία σημεία»
Showbiz

Ζησάκης: «Στα προσωπικά μου έχω φτάσει πολλές φορές σε ακραία σημεία»

Ο Ευθύμης Ζησάκης σε συνέντευξη του μίλησε για την προσωπική του ζωή και αποκάλυψε αν έχει απατήσει σύντροφό του.

Ποια είναι η μεγαλύτερη διαφορά ηλικίας που είχες με σύντροφο σου;

«Δέκα χρόνια. Δεν φαινόταν όμως η διαφορά μας. Η εμφάνιση της ήταν πολύ κοντά στη δική μου ηλικία. Ζω όλο το φάσμα του έρωτα. Βιώνω στο έπακρο ακόμα και το χωρισμό. Δεν είμαι αυτό που λένε "drama queen" αλλά έχω φτάσει πολλές φορές σε ακραία σημεία».


Όταν λες «ακραία σημεία», τι εννοείς;

Έκανα στην άκρη τον εαυτό μου στο 100%. Θεωρώ ότι είναι κομμάτι του έρωτα και αυτό. Φροντίζω στο απόλυτο η σύντροφος μου να περνά καλά. Εχει τύχει για δύο μήνες έπειτα από χωρισμό να υπενθυμίζω συνεχώς στην κοπέλα την παρουσία μου. Πήγαινε στο γραφείο της και καθημερινά έβρισκε ένα μπουκέτο λουλούδια. Στο σπίτι επίσης της έστελνα κάθε ημέρα από ένα διαφορετικό δώρο. Ήμουν πολύ επίμονος και την πολιόρκησα επί δύο μήνες, με διακριτικό όμως τρόπο, με αποτέλεσμα να είμαστε στο τέλος και πάλι μαζί».

Έχεις απατήσει σύντροφο σου;

«Ναι. Όπως επίσης έχω απατηθεί. Μάλιστα το έμαθα αμέσως, αλλά επειδή ήδη βρισκόμασταν στα χωρίσματα, δεν ασχολήθηκα περισσότερο. Είμαι της άποψης πως αν σπάσει το γυαλί σε μια σχέση και θελήσει ο άλλος να κάνει οτιδήποτε, πρέπει να έχει το σθένος και την ευθύτητα να το πει. Από εκεί και πέρα, δεν μπορείς να του προσάψεις τίποτα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved