Ιβάν Σβιτάιλο: «Έχουμε πολλούς τραμπούκους γύρω μας, αλλά δεν μασάμε»
Showbiz

Ιβάν Σβιτάιλο: «Έχουμε πολλούς τραμπούκους γύρω μας, αλλά δεν μασάμε»

Ποιος είναι αυτός ο μυστηριώδης Ρούσος Ρουσουνέλος, με τον οποίο κάνει για πρώτη φορά την εμφάνιση του και ως ηθοποιός στη μικρή οθόνη ο Ιβάν Σβιτάιλο;

«Ένας πάμπλουτος βλάχος, ένας προύχοντας, γιος τσιφλικά, μοναχοπαίδι, που είναι στα πάνω του στα ωραία του... Αλωνίζει τα χωράφια με τη μηχανή του και πέφτει στα δίχτυα του η Βίβιαν. Και αυτός θεωρεί ότι είναι θέμα χρόνου να γίνει δική του...» τόνισε στο Τηλέραμα.
-Πού στηρίζεται;
«Έχει λεφτά, εξουσία, δύναμη και όπλο... Αλλά είναι και πολύ αστείος χαρακτήρας. Εκεί που τρέχουν τα ρυάκια, τρέχουν τα πρόβατα, υπάρχει ένας τύπος που γνωρίζει προσωπικά τον υπουργό Οικονομικών και ξέρει τα πάντα...»
-Έχεις γνωρίσει αρκετούς τύπους σον αυτόν;
«Έχουμε πολλούς τραμπούκους γύρω μας, αλλά δεν μασάμε...» Κάτι καλό που να έχει ο ήρωας τον οποίο υποδύεσαι; «Το γεγονός ότι λυγίζει για χάρη του έρωτα και ανακαλύπτει μια μαλακή πλευρά του δείχνει ότι όλα μπορούν να γίνουν...»
-Τι έχει η Βίβιαν που τον γοητεύει;
«Μια ευαισθησία στο βλέμμα της και μια εξυπνάδα, μαζί με αυτό το πρωτευουσιάνικο αριστοκρατικό ταμπεραμέντο, που τον γοητεύει γιατί είναι το εντελώς διαφορετικό. Είναι μια τύπισσα που τρέχει στους αγρούς με τουαλέτα...»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved