Νίκος Πουρσανίδης: Η γνωριμία με την σύζυγό του και ο γάμος
Showbiz

Νίκος Πουρσανίδης: Η γνωριμία με την σύζυγό του και ο γάμος

Ο Νίκος Πουρσανίδης περιγράφει το πώς γνωρίστηκε με τη γυναίκα του, την Κατερίνα Παπαδοπούλου.

«Η Κατερίνα έπαιζε σε μια σειρά, στο «Πολυθρόνα για τρεις» στο Μega με έναν φίλο μου. Μόλις την είδα, τον πήρα τηλέφωνο και του ζήτησα να μας γνωρίσει» τόνισε στο You.

-Και ανταποκρίθηκε άμεσα;
«Κάποια στιγμή είπε ότι θα συναντηθούμε και από τη στιγμή που το κάναμε ουσιαστικά το υπόλοιπο κύλησε πολύ εύκολα. Ποτέ δεν το πιέσαμε να κάνουμε σχέση, ποτέ δεν είπαμε «κοίταξε να δεις έχουμε μια σχέση η οποία πάει σοβαρά», ξαφνικά ήμασταν μαζί και από τότε έτσι είμαστε.»

- Άρα έρωτας με την πρώτη μάτια;
«Ναι. Είμαστε μαζί από το 2007!»

-Και αποφασίσατε να παντρευτείτε...
«Ο γάμος έγινε στην Αγγλία το 2012. Θέλαμε πολύ να παντρευτούμε και επειδή και λόγω της κρίσης -αλλά και γενικότερα- επιμέναμε στο εξωτερικό, δεν θέλαμε να γυρίσουμε πίσω και να κάνουμε γάμο με κόσμο. Κάποια στιγμή οι κολλητοί μας που θα μας πάντρευαν ήρθαν στο Λονδίνο και σκεφτήκαμε «δεν παντρευόμαστε εδώ πέρα;»... Και παντρευτήκαμε με πολύ λίγους φίλους στις 5 Νοεμβρίου, τη μέρα που γιορτάζουν στο Λονδίνο το «Guy Fox» -δεν ξέρω αν έχετε δει το «V for Vendetta», που πετάνε εκείνη τη μέρα βαρελότα σε όλη την πόλη- και μετά κάναμε ένα πάρτι στο Σόχο. Περάσαμε πάρα πολύ ωραία.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved