Οι δύσκολες στιγμές της Μαστροκώστα με τον καρκίνο μέσα από τα μάτια της γυναίκας που τη στήριξε!
Showbiz

Οι δύσκολες στιγμές της Μαστροκώστα με τον καρκίνο μέσα από τα μάτια της γυναίκας που τη στήριξε!

Εκτός από τον Τραϊανό Δέλλα που στάθηκε φύλακας άγγελος στο πλευρό της Γωγώς Μαστροκώστα όταν εκείνη είχε αρρωστήσει με καρκίνο, η όμορφη γυμνάστρια, μοντέλο και επιχειρηματίας είχε στο πλευρό της και έναν άλλον άνθρωπο που τη στήριξε.

Ο λόγος για την Ελένη Μπούση που περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια εκείνες τις δύσκολες μέρες που πέρασε στο πλευρό της: «Μου τη γνώρισε ο γιος μου, Ευάγγελος. Τη συνάντησε όταν σπούδαζε κι έκανε μόντελινγκ στο Παρίσι. Έγιναν φίλοι. Όταν έμαθα από το γιο μου ότι η Γωγώ έχει προσβληθεί από την ασθένεια και χρειαζόταν βοήθεια, την κάλεσα στο Σι¬κάγο, τη φιλοξένησα και μαζί πήγαμε στους κορυφαίους γιατρούς. Η Γωγώ πέ¬ρασε μια συγκλονιστική περιπέτεια. Πα-ρατήρησα ότι υπάρχει τρομερή αγάπη σε αυτό το ζευγάρι, τη Γωγώ και τον Τραϊανό Δέλλα, μια ολοκληρωμένη σχέση κι αυτό αποτελεί το σημαντικότερο παράγοντα για να προχωρήσεις, έπειτα από μια τέ¬τοια δοκιμασία».
Όσο για το αν ένιωσε η κυρία Μπούση ως φύλακας άγγελός της εκείνη την εποχή για τη Γωγώ, απαντά στο people: «Υπάρχουν άγγελοι διαφορετικοί, όλοι έχουμε από έναν. Ίσως ήμουν ο άγγελος που την έπιασε από το χέρι και την καθο¬δήγησε. Αλλά εκείνη είναι ο άγγελος που μιλάει για αυτό και προσπαθεί να δώσει στον κόσμο να καταλάβει πως είναι απα¬ραίτητο να μιλάς για τον καρκίνο. Και να δείχνεις πως υπάρχει τρόπος να τον αντι¬μετωπίσεις. Η Γωγώ ήταν εκείνη που κουβαλούσε όλο το βάρος αλλά κι εκείνη που είχε τη δύναμη να το ξεπεράσει. Εγώ απλά τη στήριζα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved