Showbiz

Απίστευτο! Ο Μακρόπουλος κατηγορεί τους δημοσιογράφους που είπε τους Έλληνες τεμπέληδες

Gossip-tv Team

Πολλά έχουν δει τα μάτια μας όλα αυτά τα χρόνια και φυσικά αναγνωρίζουμε το δικαίωμα του κάθε ανθρώπου να κάνει ένα ή και περισσότερα λάθη.

Όλοι κάνουμε λάθη. Γιατί σίγουρα η δήλωση του Νίκου Μακρόπουλου για τους Έλληνες που είναι τεμπέληδες και κάθονται και πίνουν καφέ, είτε έγινε χθες, είτε πριν από ένα, δύο ή και 10 χρόνια είναι ένα τεράστιο προσωπικό του λάθος. Φυσικά ο ίδιος μέσω της δισκογραφικής του εταιρείας αυτό δεν το πιστεύει. Τι πιστεύει; Ότι οι κακοί δημοσιογράφοι ανέδειξαν μετά από έναν χρόνο και σε αυτήν τη συγκυρία τη δήλωσή του για να «κατασκευάσουν μια είδηση»!!!!! Με αφορμή τον σάλο που έχει δημιουργηθεί αναφορικά με τη δήλωση του Νίκου Μακρόπουλου σε συνέντευξή του σε αλβανικό κανάλι η δισκογραφική εταιρία του τραγουδιστή, "Sonar Music" εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση.

Αναλυτικά το περιεχόμενό της:

"Με αφορμή δημοσιεύματα που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο και αφορούν στον Νίκο Μακρόπουλο, παρουσιάζοντας τον σαν "Ανθέλληνα".

Ξεκαθαρίζουμε τα εξής: Σε μία Ελλάδα που σε λίγες μέρες έχει μπροστά της μία εκλογική μάχη, η οποία τυγχάνει να είναι η πιο κρίσιμη από την μεταπολίτευση,υπάρχουν ''δημοσιογράφoι'' που απομονώνουν μία φράση από μια συνέντευξη που δόθηκε από τον τραγουδιστή πριν από περίπου ένα χρόνο στην Αλβανία, για να δημιουργήσουν εντυπώσεις ή και για να κατασκευάσουν είδηση, για άγνωστους λόγους.

Είναι γνωστή σε όλους η αγάπη του Νίκου Μακρόπουλου για την πατρίδα του και δεν θα έλεγε ποτέ κάτι σκόπιμα για να την υπονομεύσει".

Λοιπόν αγαπητή Sonar Music. Το πότε δόθηκε η συνέντευξη δεν έχει όπως προείπαμε καμία απολύτως σημασία. Το μόνο που έχει σημασία είναι τα λεγόμενα του Νίκου Μακρόπουλου σε αυτήν. Και σας υπενθυμίζουμε ότι μιλάει Ελληνικά, οπότε όλοι αντιλαμβανόμαστε τι ακούμε και δεν είναι κάτι που «χάθηκε στη μετάφραση». Αντί να κατηγορείτε τους δημοσιογράφους που έχουν αυτιά και ακούνε, όπως και όλοι οι άνθρωποι φυσικά, καλό θα ήταν να αναγνωρίζατε το σφάλμα του καλλιτέχνη σας και να ζητούσατε ένα συγγνώμη για τις δηλώσεις του αυτές που ίσως στο μυαλό του Νίκου Μακρόπουλου όταν ξεκίνησε να μιλάει να ηχούσαν διαφορετικά από αυτό που όλοι ακούσαμε. Γιατί στην περίπτωσή του αυτή.... Προτρεχέτω η γλώττα του νοός. Αυτό και μόνο. Αντρίκια. Γιατί το να "κατεβάζετε" όλα τα βίντεο της επίμαχης συνέντευξης που σας εκθέτει ανεπανόρθωτα δείχνει ακριβώς αυτό που προσπαθείτε να αποφύγετε. Ότι φταίτε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved