Ούστα-Σβήγκος: «Δεν χαιρόμαστε τον έρωτα όταν μας έρχεται»
Showbiz

Ούστα-Σβήγκος: «Δεν χαιρόμαστε τον έρωτα όταν μας έρχεται»

Η Αλεξάνδρα Ούστα και ο Σταύρος Σβήγκος σε κοινή τους συνέντευξη μίλησαν για τον έρωτα με αφορμή την παράταση που πρωταγωνιστούν.

Ζείτε τον έρωτα με την αθωότητα που τον ζουν οι ήρωες που ερμηνεύετε;

Σταύρος Σβήγκος: «Οι ήρωες ζουν την αθωότητα στιγμής Είναι ευχαριστημένοι με αυτά που έχουν. Αυτό υπάρχει σε εμάς. Ο έρωτας είναι μια σύνδεση, αλλά σήμερα είναι πολύ δύσκολο να συνδεθείς. Το μόνο που δεν σκεφτόμαστε είναι ο έρωτας γιατί έχει γίνει κάτι σπάνιο. Πρέπει να δουλέψουμε, να χτίσουμε καριέρες, να βγάλουμε λεφτά, να βιοποριστούμε. Δεν χαιρόμαστε τον έρωτα όταν μας έρχεται. Οι ήρωες αρπάζουν τα θέλω τους - κι εγώ είμαι έτσι. Είμαι άνθρωπος της στιγμής. Όμως πλέον μετράω περισσότερο πόσο θα πληγωθώ, κι αν είναι να χτυπήσω πολύ, μπορεί και να μην το κάνω».
Αλεξάνδρα Ούστα: «Σήμερα είμαστε σε μια εντελώς διαφορετική εποχή. Τότε τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Εγώ υποδύομαι μια γυναίκα που έχει την ανάγκη να ερωτευτεί και να περάσει όμορφα Αυτό συμβαίνει και στην πραγματική μου ζωή αυτή τη στιγμή. Επίσης κι εγώ έχω μια ρομαντική και αθώα στάση απέναντι στον έρωτα. Μου είναι οικείο το συναίσθημα».


Ερωτεύεστε εύκολα;
Σταύρος Σβήγκος: «Εγώ είμαι ένα ανισόρροπο άτομο που παλεύω με τα συναισθήματα και τα αισθήματα μου ανά περιόδους. Είμαι διαφορετικός ανάλογα με την περίοδο που θα με πετύχεις. Για να συνδεθείς ουσιαστικά πρέπει να συνδεθείς με τον εαυτό σου, τα θέλω και τα δεν θέλω σου. Αυτό το διάστημα έχω μια δυσκολία να συνδεθώ, χωρίς να σημαίνει πως δεν τα προσωπικά μου, το ποιοι είναι φίλοι ή οι σχέσεις μου δεν αφορούν τους ανθρώπους που θα διαβάσουν μια δική μου συνέντευξη».


Αλεξάνδρα Ούστα: «Πιστεύω πως δεν είναι θέμα ευκολίας ή δυσκολίας. Έχει να κάνει με το πόσο τυχερός είναι καθένας μας ώστε να βρει άνθρωπο που θα τον κάνει να ερωτευτεί. Δεν έχω ερωτευτεί πολλές φορές στη ζωή μου αλλά σίγουρα έχω ερωτευτεί».
Πηγή: ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved