Κατερίνα Παπουτσάκη: «Με τον Παναγιώτη ταιριάζουμε πάρα πολύ»
Showbiz

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Με τον Παναγιώτη ταιριάζουμε πάρα πολύ»

Η Κατερίνα Παπουτσάκη σε συνέντευξή της μίλησε για την γνωριμία με τον σύζυγό της και την πρόταση γάμου που της έκανε ένα βράδυ.

Πόσο σου πήρε να καταλάβεις ότι ο Παναγιώτης είναι το άλλο σου μισό;

«Μου πήρε λιγότερο από μία εβδομάδα για να σιγουρευτώ, αν και το είχα αντιληφθεί από την πρώτη μας κουβέντα. Με τον Παναγιώτη γνωριζόμασταν κοινωνικά πέντε χρόνια πριν. Είχαμε κοινές παρέες, οπότε είχαμε βρεθεί πολλές φόρες στο παρελθόν χωρίς όμως να έχουμε πει τίποτα περισσότερο από ένα "γεια". Όταν συναντηθήκαμε ξανά, μέσω κοινών γνωστών, σε ένα μπαράκι στις αρχές του Μαΐου του 2012, είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε και εκεί καταλάβαμε ότι θέλαμε ο ένας τον άλλον πάρα πολύ. Έχουμε τους ίδιους φίλους τα ίδια ενδιαφέροντα, μας αρέσει η ίδια μουσική, έχουμε σχεδόν την ίδια ηλικία οπότε είναι σαν να έχουμε μεγαλώσει μαζί. Ταιριάζουμε πάρα πολύ».


Πόσο καιρό μετά τη γνωριμία σας ήρθε η πρόταση γάμου;
«Ούτε μήνα. Γνωριστήκαμε στις 3 Μαΐου και η πρόταση έγινε στα τέλη του ίδιου μήνα. Και έγινε τελείων αυθόρμητα. Το προηγούμενο βράδυ είχε τύχει να κοιμηθεί ο καθένας σπίτι του, οπότε, όταν συναντηθήκαμε στο "Nueva Trova", το μπαράκι που είχα τότε, είπαμε μαζί: "Δεν θέλουμε να ξανακοιμηθούμε χωριστά". Και ο Παναγιώτης μου είπε: "Δεν παντρευόμαστε;"».

Πηγή: ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved