Γιώργος Νταλάρας: «Τώρα η κρίση τα σάρωσε όλα»
Showbiz

Γιώργος Νταλάρας: «Τώρα η κρίση τα σάρωσε όλα»

Σε μια ραδιοφωνική συνέντευξη που είχε δώσει στον Μάνο Χατζιδάκι ο Λεωνίδας Κύρκος είχε πει πως η ψήφος του Έλληνα δεν είναι πάντα θετική προς το κόμμα στο οποίο τελικά τη δίνει, αλλά τις περισσότερες φορές αντιδραστική προς το κόμμα από το οποίο θέλει να απαλλαγεί. Πιστεύει ο Γιώργος Νταλάρας ότι ισχύει αυτό στις μέρες μας;

«Ασφαλώς και ισχύει. Αυτοί οι άνθρωποι ήταν σοφοί και, ξέρετε, η έννοια του ψηφίζω κάτι άλλο για να μη στηρίξω αυτό που με απογοήτευσε είναι μια θέση. Αυτό φυσικά δεν απαλλάσσει από την ευθύνη εκείνους που εισπράττουν την ψήφο του απογοητευμένου» τόνισε στο ΕΓΩ.
-Έχετε φίλους πολιτικούς από διάφορα κόμματα;
«Μου άρεσε να γνωρίζω ανθρώπους που ασχολούνται με την πολιτική. Πίστευα ότι χρειάζεται θάρρος, γνώση και προσήλωση για να το κάνεις αυτό. Έτσι πίστευα... Ανήκω και σε μια γενιά που έζησε με την πολιτική, ιδιαίτερα όσοι ανήκαν στο χώρο της Αριστεράς. Πιο παλιά μαζευόμασταν και συζητούσαμε έντονα. Μη φανταστείτε ακραίες δια-φορές.Ήταν η εποχή που δέκα άνθρωποι, οι οποίοι ανήκαν στον ευρύ χώρο της Αριστεράς, διαφωνούσαν σε επιμέρους θέματα ή επί της «διαδικασίας». Και αυτό πολλές φορές αποδεικνυόταν εποικοδομητικό.»
- Και σήμερα;»
«Τώρα η κρίση τα σάρωσε όλα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved