Άννα Μπουσδούκου: «Θα πρέπει όσο γίνεται να διατηρώ την ψυχραιμία μου»
Showbiz

Άννα Μπουσδούκου: «Θα πρέπει όσο γίνεται να διατηρώ την ψυχραιμία μου»

H Άννα Μπουσδούκου βρίσκεται στην πρωινή ζώνη του ΣΚΑΪ. Θα ήθελε κάποια στιγμή να παρουσιάσει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων σε κάποιον σταθμό;

«Κάτι τέτοιο θα ήταν πάρα πολύ «εκτός» αυτή τη στιγμή, με την έννοια ότι είμαι στην εκπομπή «Τώρα», βιώνω μια πολύ ζοφερή ενημερωτικά περίοδο και είμαι πολύ επικεντρωμένη στο παρόν» τόνισε στο Mytv.
-Ο ανταγωνισμός σε αγχώνει;
«Όχι, δεν με αγχώνει σε υγιές επίπεδο. Τον παρακολουθώ, τον λαμβάνω υπόψη μου, τον σέβομαι, αλλά τόσο όσο...»
- Έχεις έρθει κατά τη διάρκεια της εκπομπής σε δύσκολη θέση με καλεσμένο; Πώς αντιμετωπίζεις τις δύσκολες καταστάσεις;
«Σε δύσκολη στιγμή με κάποιον καλεσμένο, μπορείς να έρθεις ανά πάσα ώρα και στιγμή, όμως σε πιο δύσκολη θέση μπορείς να έρθεις από ένα σωρό συγκυρίες. Οπότε εκεί μετριάζω λίγο τα πράγματα. Δεν πρέπει να ξεχνώ, κατ' εμέ, ότι είμαι η οικοδέσποινα. Αυτό δεν πρέπει να το ξεχνώ ακόμη και στην πιο δύσκολη θέση που μπορεί να με φέρει ο οποιοσδήποτε, είτε είναι καλεσμένος, είτε είναι ένας εξωγενής παράγοντας. Οπότε οφείλω πρώτα να σέβομαι τον καλεσμένο και να σέβομαι, πρώτα από όλα, τον τηλεθεατή, γιατί δεν είναι μέσα στην κατάσταση που μπορεί εγώ να βιώνω. Συνεπώς, υπό αυτή την έννοια, έχω πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι θα πρέπει όσο γίνεται να διατηρώ την ψυχραιμία μου.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved