Έφυγε από την ζωή η μητέρα του Γιάννη Φλωρινιώτη
Showbiz

Έφυγε από την ζωή η μητέρα του Γιάννη Φλωρινιώτη

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης θρηνεί τον χαμό της μητέρας του.

Ο τραγουδιστής αποχαιρέτησε πριν από μερικές μέρες με τεράστιο πόνο την πολυαγαπημένη μητέρα του, Παρθένα Ιωάννου Κωνσταντινίδη η οποία έφυγε από την ζωή σε ηλικία 89 ετών. Ο τραγουδιστής μαζί με τα αδέρφια του και λίγους συγγενείς της είπαν το τελευταίο «αντίο» στο χωριό Σωτήρα, έξω από το Αμύνταιο, όπου η ίδια του είχε ζητήσει να ταφεί.
Η γυναίκα αυτή ήταν το στήριγμα του Γιάννη Φλωρινιώτη. Ο τραγουδιστής μοιράστηκε σε καθημερινή εφημερίδα μια ξεχωριστή και πολύ συγκινητική ιστορία ζωής. «Η μητέρα μου είχε περάσει πολλά στη ζωή της. Για να μπορέσει να ζήσει τα επτά παιδιά της τα είχε αποχωριστεί βάζοντας τα σε ίδρυμα μετά τον χαμό του συζύγου της. Ο δεύτερος γάμος της όμως δεν ήταν ό,τι καλύτερο για εκείνην. Ο σύζυγος της τη χτυπούσε. Ήμουν σε εμφανίσεις στην Αμερική, όταν με πήραν τηλέφωνο για να μου ανακοινώσουν ότι η μητέρα μου ήταν στο νοσοκομείο μετά από άγριο ξύλο που είχε φάει από εκείνον» λέει συντετριμμένος ο Γιάννης Φλωρινιώτης.
«Τότε δανείστηκα χρήματα και της τα έστειλα για να φύγει από τη Φλώρινα και να έρθει στην Αθήνα, να αγοράσει ένα σπίτι και να γλιτώσει από εκείνον. Με την επιστροφή μου μάλιστα άρχισα σιγά σιγά να βγάζω ένα ένα τα αδέρφια μου από το ίδρυμα, με αποτέλεσμα να γίνουμε ξανά μια αγαπημένη οικογένεια. Εκείνη ήταν και μάνα και πατέρας για όλα τα παιδιά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved