Μπουράκ Χακί: «Αφήσαμε το χρήμα να μας κυβερνά και γίναμε δυστυχείς»
Showbiz

Μπουράκ Χακί: «Αφήσαμε το χρήμα να μας κυβερνά και γίναμε δυστυχείς»

Ο Μπουράκ Χακί παραδέχεται ότι η δυσκολότερη φάση της ζωής του ήταν το διαζύγιο του με τη σύζυγο του πριν από κάποια χρόνια.

«Το γεγονός ότι οποιαδήποτε σχέση μου έκτοτε έβλεπε το φως της δημοσιότητας δυσχέρανε τη μεταξύ μας επικοινωνία. Περάσαμε μια δύσκολη φάση η οποία με πολλή προσπάθεια και από τις δύο πλευρές ξεπεράστηκε. Ο Τύπος μου χρέωσε σχέσεις που είτε υπήρχαν είτε όχι. Με την Ελληνίδα Λία Παπαδάκη, πάντως, περάσαμε ένα διάστημα μαζί, αλλά δεν είμαστε πια ζευγάρι» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
Ο γιος του είναι ό,τι πιο πολύτιμο έχει στη ζωή και παραδέχεται ότι, παρόλο που απολαμβάνει μια άνετη καθημερινότητα, το χρήμα δεν είναι προτεραιότητα στη ζωή του: «Αφήσαμε το χρήμα να μας κυβερνά και γίναμε δυστυχείς. Όλα γι' αυτό γίνονται. Ανοίγεις την τηλεόραση και ακούς για την οικονομική κρίση που ταλανίζει ολόκληρο τον κόσμο. Εικονικά πράγματα που σκοπό έχουν την ψυχική εξαθλίωση των λαών. Η ελληνική κρίση είναι αποτέλεσμα των κακών πολιτικών της, γι' αυτό και έχω την πεποίθηση ότι πολύ σύντομα θα ξεπεραστεί. Η ύφεση άλλωστε είναι κάτι που όλα τα κράτη έχουν κατά καιρούς περάσει».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved