Κώστας Χαριτοδιπλωμένος: «Δεν αισθάνθηκα ούτε στιγμή εκτός»
Showbiz

Κώστας Χαριτοδιπλωμένος: «Δεν αισθάνθηκα ούτε στιγμή εκτός»

Τα χρόνια της αποχής του Κώστα Χαριτοδιπλωμένου από τα μουσικά πράγματα, αντίθετα από αυτό που θα περίμενε να ακούσει κανείς, τα χάρηκε και με το παραπάνω.

«Δεν αισθάνθηκα ούτε στιγμή εκτός. Κι αυτό γιατί το διάστημα της αποχής μου δεν κλείστηκα στο σπίτι μου. Ζούσα κανονικά. Έβγαινα. Πήγαινα να δω συναδέλφους μου. Βλέπεις, δεν είχα . την ευκαιρία να το κάνω όταν δούλευα. Γιατί πριν ήμουν από την άλλη πλευρά της σκηνής. Διασκέδαζα, έβλεπα τα προγράμματα και μάλιστα σε πολλά από αυτά με καλούσαν να ανέβω στη σκηνή. Ο Ρέμος μου είχε πει χαρακτηριστικά: "Θα παίξω ντραμς, θα πεις μια . ροκιά;". Θυμάμαι πόσο ωραία περνούσαμε, έτσι αυθόρμητα. Οπότε δεν ένιωσα αποξενωμένος από τη μουσική. Το ευχαριστήθηκα το διάστημα της αποχής μου» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
Χάρη στον πατέρα του, αλλά και στις οικονομικές σπουδές του έκανε σωστή διαχείριση των χρημάτων που κέρδισε, γεγονός που του επέτρεψε και να αποσυρθεί για κάποιο διάστημα. «Τότε βγάζαμε αρκετά καλά χρήματα. Χρήματα που αν δεν τα έτρωγες σε τυχερά παιχνίδια ή σε "βλακείες μπορούσες να τα κρατήσεις για να ξεκουραστείς ένα διάστημα. Μπορώ να πω ότι φέρθηκα έξυπνα στο οικονομικό κομμάτι: Ευτυχώς είχα τον πατέρα μου και δεν είχα καμία σχέση με τα χρήματα που έβγαζα. Εγώ ήξερα μόνο να δουλεύω». Από την άλλη, μοιάζει να αδυνατεί να κατανοήσει όσους προσπαθούν να μας ενοχοποιήσουν γι' αυτά που κάποτε ως λαός απολαύσαμε: «Δηλαδή το να έχεις και να θέλεις να ξοδέψεις απαγορεύεται; Κανείς δεν μπορεί να σε κατηγορήσει αν βγάζεις δέκα δραχμές και θέλεις να ξοδέψεις τις δέκα ή τις οκτώ. Γιατί να μην απολαμβάνεις την ωραία πατρίδα όπου ζεις; Να μην ξεχνάμε ότι ο καθένας έκανε το κουμάντο ν ανάλογα με τα δεδομένα που είχε. Όταν έσκασε η κρίση, βγήκε εκτός προϋπολογισμού. Πού να ξέραμε τότε που θέλαμε να κάνουμε ένα ταξίδι ή να βγούμε στα μπουζούκια ότι θα έρχονταν όλα τούμπα; Πού να ξέρει κανείς ότι θα έρθει αυτή η κρισάρα; Σε αυτό που δεν συμφωνώ είναι να δανειστείς για να πας να ξοδέψεις. Εκεί τα πράγματα δεν πήγαν καλά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved