Κώστας Χαριτοδιπλωμένος: «Πιέστηκα πολύ»
Showbiz

Κώστας Χαριτοδιπλωμένος: «Πιέστηκα πολύ»

Εκείνο που δεν κατάφερε να διαχειριστεί ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος τα χρόνια που θεωρούνταν ποπ είδωλο και οι τραγουδίστριες της εποχής έχτιζαν καριέρες επάνω στα τραγούδια του ήταν η πίεση που δεχόταν.

«Πιέστηκα πολύ και μπορώ να πω ότι ήταν πολύ δύσκολο να προσπαθείς να είσαι σωστός απέναντι σε όλους. Με κούρασε πολύ. Γιατί από τη μία έχεις τις εταιρείες και τους μάνατζερ και από την άλλη τον κόσμο που θέλει να σε απολαύσει, να σε δει καινά μιλήσει μαζί σου. Οπότε εσύ αισθάνεσαι ότι πρέπει να είσαι παντού εντάξει. Αυτή η προσπάθεια, αν την κάνεις για 10 και 15 χρόνια, μπορεί να σε στείλει. Η μεγαλύτερη παγίδα είναι να χάσεις τον εαυτό σου. Είναι το μόνο από το οποίο κινδυνεύεις όταν φτάσεις πολύ ψηλά. Αν χάσεις τον εαυτό σου, χάνεις τα πάντα. Και είναι μια συμβουλή που θα ήθελα να δώσω σε ανθρώπους που ασχολούνται με το επάγγελμα αυτό και φτάνουν ψηλά: όταν νιώσουν ότι χάνουν τον εαυτό τους, να κάνουν ένα βήμα πίσω» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
Γι' αυτό αποφάσισε να σταματήσει; «Εκτός από ψυχολογική, ήταν και βιολογική η κούραση. Η αλήθεια είναι ότι κάποια στιγμή θέλησα να ξεκουραστώ γιατί είχα να κάνω εμφανίσεις το βράδυ, να γράφω μουσική στο στούντιο, να παρουσιάσω κάποιο μαγαζί, να τρέχω στις τηλεοράσεις και στις συνεντεύξεις. Μην ξεχνάς ότι τότε δουλεύαμε κάθε μέρα. Αντε να είχαμε ένα ρεπό μια Κυριακή ή μια Δευτέρα. Όλες οι άλλες μέρες ήταν εργάσιμες για εμάς. Δεν μου έμενε καθόλου χρόνος. Ούτε για εμένα, ούτε για τα παιδιά μου, που ήταν μικρά τότε. Αισθάνθηκα κούραση και είπα στον εαυτό μου: "Κάτσε, ρε παιδί μου, πρέπει να βλέπω τα παιδιά μου, να είμαι κοντά τους, ίσως κι εγώ χρειάζομαι λίγο χρόνο για τον εαυτό μου και για την οικογένεια μου". Αυτό το διάστημα ίσως τράβηξε λίγο παραπάνω γιατί ήθελα να επιστρέψω όπως πρέπει. Τώρα, νιώθω ότι ήρθε η ώρα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved