Δέσποινα Μοιραράκη: «Έζησα την βία»
Showbiz

Δέσποινα Μοιραράκη: «Έζησα την βία»

Η Δέσποινα Μοιραράκη σε συνέντευξή της μίλησε για τα παιδιά της και την βία που έζησε μέσα στον πρώτο της γάμο.

Εσύ δύο γιους έχεις από το γάμο σου με τον Κώστα Μοιραράκη, ο τρίτος;
«Ο πρώτος μου γιος, που τον βρήκα μικρό, ήταν από το γάμο του τέως συζύγου μου. Εγώ, όμως, τον μεγάλωσα και τον νιώθω δικό μου παιδί. Έχω και την κόρη του Γιάννη. Είναι τα παιδιά μας με τον άντρα μου, δεν μας λείπει ένα παιδί. Αν, όμως, είχαμε γνωριστεί πιο πριν στη ζωή μας, θα το θέλαμε. Ένα παιδί σφραγίζει την σχέση».


Θα υιοθετούσες;
«Αυτό που έκανα τι ήταν; Δεν μεγάλωσα ένα παιδί που δεν το γέννησα;».


Από τους γονείς σου πήρες αγάπη;
«Μεγάλωσα ορφανή στερήθηκα τον πατέρα μου. Το θάνατο του δεν τον ξεπέρασα ποτέ. Η μητέρα μου πάλεψε πολύ για να μας μεγαλώσει γι' αυτό και όταν στάθηκα στα πόδια μου την πήρα κοντά μου και την έχω "βασίλισσα"!».


Τη βία τη φοβάσαι στο γάμο;
«Με τον πρώτο μου σύζυγο έζησα τη βία, τον ανταγωνισμό και την ταπείνωση στην σχέση. Επειδή όπως σου είπα πέρασα πολλά υπάρχει ένα τραύμα που έχει επουλωθεί. Αν το ανοίξεις, όμως, πάλι τότε θα είναι πολύ δύσκολο να ξανακλείσει... Επειδή λοιπόν, έχω πληγωθεί πάρα πολύ, τιμωρηθεί και βασανιστεί φροντίζω να αυτοπροστατεύομαι στις σχέσεις μου. Δεν αντέχει η ψυχή μου ούτε ένα χιλιοστό από τα ίδια και γι' αυτό αποφεύγω όσα μπορεί να με στενοχωρήσουν».


Με την κόρη του άντρα σου έχεις καλή σχέση;
«Αυτή την στιγμή είναι στο εξωτερικό με τη μαμά της αλλά έρχεται εδώ έναν μήνα και κάθεται συνέχεια μαζί μας. Εμένα η χαρά μου θα είναι σε κανένα χρόνο που τελειώνει η Τινούλα το Λύκειο να έρθει στην Ελλάδα. Μου λείπει!».


Θα είσαι αυστηρή πεθερά με τις νύφες σου;
«Δεν θα ανακατευτώ στις επιλογές των παιδιών μου. Τις σέβομαι και τις αποδέχομαι, θα τις βάλω στη ζωή μου μέχρι εκεί που μπορώ. Αν μου ταιριάζουν θα τις έχω πολύ κοντά μου».
Πηγή: You

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved